Šta je novo?

Karađorđeva ulica

Nemoj da se ljutiš, ali kako si ti položio vožnju a ne znaš osnovne stvari?

Koje?
Pa znaš, platio sam pre 13 godina i nekako je uspelo.
A da li ti staješ svaki put ispred znaka stop?

Poslednja izmena:
U pravu si, ne znam šta znači puna linija, i uopšte mi nije jasno kako sam i dalje živ i čitav posle pređenih 30000+ km električnim biciklom
A čekaj malo, ako svi ponekad kršimo pravila, u čemu je problem sa dotičnim polukružnim kad ne postoji kazna za takvo nedelo?

Dooobro,mi krsimo ponekad a ti stalno. Evo,svi smo u cudu kako nisi na ortopediji. Vozis li jos nesto osim tog sokocala na struju?

Tačno tako, kad vozim auto, ponekad kršim propise u nebitnim situacijama, ali na biciklu, koga vozim mnogo češće, kršim ih stalno, pre svega mrzi me da čekam na semaforima ako mogu da prođem.
A nisam na ortopediji ili intenzivnoj jer jedno je voziti kao manijak, a drugo je kršiti propise na bezbedan način.
A evo šta je tu još vrlo bitno: propisi ne garantuju bezbednost, posebno biciklistima, pre svega pravo prvenstva prolaza mi ne daje za pravo da pičim bez vođenja računa da li će neko iz bočne ulice da mi uleti, ili da skrene levo iz suprotnog smera.
Što će reći, pošto nemam tablice da me snime, apsolutno fokus je voziti bezbedno, a ne po propisima. Funkcioniše 15 godina.

Ево још мало слика визионарски пројектованог паркинга за туристичке аутобусе, и ивичњака који чека прве жртве:
1754377216627.png

1754377242306.png

sada vidim ovu prepisku za poluokretanje. i setim se diskusije na poslu, kada su me napusavali jer mi neki lik svirao jer vozim 50 na sat u mihajla pupina kod yubc. i secam se, posto je trebalo da skrenem lijevo, ovaj svira, je*** li ga, zuri mu se. na kraju me ovi na poslu napusavali da vozim sporo i time ugrozavam saobracaj.

u sustini to ti je srbija

Ne znam da li je zakonski da ostaviš ovako ivičnjak a da ga ne obeležiš znakom obilaženja

То ће тек кад се испреврће 5, 6 возила, и неко остане инвалид.

Ako nista drugo barem ce neki nauciti sta znaci puna linija kad nalete na ivicnjak.

Ноћу се то ништа не разазнаје, и тешко се види. Уз ових неколико укрштања са шинама, и неинтуитивних скретања, направљен је полигон за катастрофу.

sada vidim ovu prepisku za poluokretanje. i setim se diskusije na poslu, kada su me napusavali jer mi neki lik svirao jer vozim 50 na sat u mihajla pupina kod yubc. i secam se, posto je trebalo da skrenem lijevo, ovaj svira, je*** li ga, zuri mu se. na kraju me ovi na poslu napusavali da vozim sporo i time ugrozavam saobracaj.

u sustini to ti je srbija
О то ми је највећи гушт. Када има две траке, и ја и овај у брзој возимо око 50, један поред другога, па онај иза јадничак не може да престигне. Буквално тај пример у Михајла Пупина, возим 50 са лимитатором. Никад ми неће бити јасно ови што тако лете по граду. Углавном се нађемо на следећем семафору.

Vrh