Šta je novo?

Karađorđeva ulica

ovo rade jer postoje realno pacijenti koji se u toku noci(a neki i u toku dana) ovdje okrecu polukruzno, skrecu gdje ne smiju i ostalo... Ali postaviti ivicnjake jer policija ne radi svoj posao je apsurd, to je kao da podignes ivicnjak na autoputu na liniji izmedju vozne i zaustavne trake kroz BG jer realno postoje kreteni koji voze tuda umjesto da ih kaznis ti stavis ivicnjake... apsurd nad apsurdima, sve idemo nekom linijom manjeg otvora,

A ako nema saobraćaja, što je problem napraviti polukružno? U Budimpešti sam to uradio bar 10x u sred noći, nema nikog, u ulici 3+3, a par puta i u toku dana da ne čekam 15m+ u gužvi.

Mešaš babe i žabe. Ne vozim zaustavnom trakom kad nisam na biciklu.

Da da, kad nema nikog u krugu od minimum 100m do 1km.
Па неко ко направи судар он мисли да тамо никог није било, али уствари било... Сигурно неко не намерно скреће па не види некога...
Као што је неко рекао, ајмо да возимо аутопутем у супротном смеру зауставном траком, нема тамо никог...

Dovodiš u pitanje moj vid? Na osnovu čega?
...
Pa dobro , ako misliš da je to zaustavnom bezbedno koliko i polukružno kad nema nikog, ko te sprečava?
...
Evo ti još jedan slučaj:
Ja uvek prelazim ulicu na crveno kad nema vozila da prolaze, evo npr. na kraju Brankovog mosta, kad se skreće desno na dole, a ko tebe sprečava da to isto radiš kad šibaju 80 na sat? Oba su kršenje propisa, i tretiramo ih jednako, zar ne?
...
I ovo:
Ja vozim motor putem 110 (ograničenje 80) kroz Beograd, a ko tebe sprečava da vozim 80 (ograničenje 40-50) tamo gde pešaci svaki čas prelaze ulicu, pa nekog pošalješ u bolnicu na 15 dana? Zar nisu oba kršenje propisa i to tačno za 30 km/h, I tretiramo ih jednako?

Poslednja izmena:
Pre 7 dana je bila skoro pa blokirana Karadjordjeva jer je bus 2A stajao popreko. Jer je pokupio dzipa koji je iz desne trake ocigleno krenuo da radi polukruzno.

Naravno to je posao za policiju a ne za ivicnjake.

Kao sto je posao i za policiju da spreci od Geozavoda da se ide pravo ispod mosta, ali ih nikad nema i masovno se ide.

Vrh