Ja prosto moram nesto da kazem vezano za nacin rada generalno.
Prvo nema nikakve sumnje da je ovo poplocanje zaista vrlo kvalitetno trajno, lepo i veoma skupo. Medjutim ne mogu da se otmem utisku, povrsnosti kojom se radi, tj sminke za 99% plebsa. Prosto, delom sam iz gradjevinske struke pa ne mogu da ne primetim sustinu, meni licno sminka ne odvlaci paznju. Sustina da je bar za sada, nisu promenjene glavne instalacije, nisu uvedene nove toplovodni i drugi vodovi, a to je ono sto cini sustiu neke rekonstrukcije. Ja zaista, uprkos 99% ljudi pa i onde na bb, ne bi imao nista protiv da su stavili i behaton kocke debljine 15cm, koje su sa toliko debljinom isto kvalitetne, a verovatno 18x jeftinije, ali da je uradjena rekonstrukcija kako treba.
To je apsolutno isto kao u slucaju Residensa, gde su stavili, bez sumnje vrlo kvalitetnu fasadu Hunter Dagas, ali zato nema Protivpozarna manzetna za prolaske kablova i intalacija pa se pozar siri po spratovima. To je apsolutno isto kao kada se samo gleda da li je hrastov parket u stanu, a to sto je ispod estriha 0.5cm isofona kao zvucne izolacije koji je go q*** to nije bitno. To je apsolutno isto kao kada se gleda da li je spansa ili italijanska keramika u kupatilu, a to sto su na pregradni zid izmedju dva stana od 20cm, stemane instalacije pa je od zida ostalo 10cm, gde nema ni zvucne ni protivpozarne izolacije, to nije bitno. To je isto, kao kada prave cvetne aleje na autoputu u natpisu "Srbija" a pumpe i agregati za pumpe nisu u funkciji zbog neodrzavanja ili nemanja nafte za iste, pa autoput bude jezero.
Takvih ima miliooon primera.
Prosto, logicno je da se plebs "lozi" na sminku, iz neznanja naravno, ljudi su vizuelna bica, vole da vide lepo, ali ne znaju sustinu. Isto bas kao i kod devojaka sa silikonskim sisama. Tragicno je to sto ono koji treba da znaju sustninu, i da rade kako treba, pa i plebsu da objasne za sto je sta, podvladjuju istom, u smislu samo nasminkaj da na oko deluje lepo i kvalitetno. Sto bi nas narod rekao "spolja gladac, unutra jadac"