Šta je novo?

Karađorđeva ulica

Pa kad nemamo registar pozicioniranja instalacija u ulicama , ukombinovano sa stručnošću naših radnika da hirurški precizno pogode neku od instalacija , i to prilikom svakog sređivanja / rekonstrukcije ulice , potpuno "normalno" je da imamo ovakve situacije. :)

Доста је инсталација рађено аљкаво и без плана.

Mozda za vodove po divljim i poludivljim naseljima.Za Karadjordjevu sigurno postoji katastar vodova u Republickom geodetskom zavodu.

Ma iznenadio ih kolektor kod sajma kad su radili podzemni malte ne ispred zgrade rgz
Iako im je pokojni brana jovin govorio da imaju cjevku tuda ...

direktor":wsl1xfiq je napisao(la):
Ma iznenadio ih kolektor kod sajma kad su radili podzemni malte ne ispred zgrade rgz
Iako im je pokojni brana jovin govorio da imaju cjevku tuda ...
Ahahahahaaaa ispred zgrade RGZ!!!
To je ono neprirodno penjanje u podzemnom prolazu?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Možda je već bilo, ali da se zna neka dinamika radova? Logika mi kaže da će prvo da urade kolovoz i puste saobraćaj, a tek onda da rade trotoare i priobalje.

Pisao sam vam već o popločanju evo stižu i sveže slike sa terena, neko drveće je povađeno, verovatno da bi neko drugo bilo posađeno i slično.

Steta toga bora mogli su ga presaditi u bg na vodi ...

Јел има неко појма одакле стиже овај камен силни за поплочавање целог БГ ?

Imam ja, zaboravih da napišem. Na džakovima sa kamenom stoji MADE IN SERBIA, Aranđelovac

I meni je to MADE IN SERBIA na dzakovima zapalo za oko i pozitivno iznenadilo. :kk:

Ono gde bager kopa brdo, na kom je to mestu i sta ce tu biti?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=619212#p619212:22l6c3pl je napisao(la):
Nebojsa » Sub Apr 27, 2019 12:03 pm[/url]":22l6c3pl]Ono gde bager kopa brdo, na kom je to mestu i sta ce tu biti?

Pretpostavljam da je to na mestu gde treba da nikne onaj novi hotel sa 4*.

Meni izgleda kao da će ovim tempom raditi Karađorđevu još najmanje 6 meseci - što bi značilo da će do prvog novembra sve biti gotovo.

Aj da vidimo dal može neko preciznije da proceni završetak radova.

Ako je "sve gotovo" = "pustiti automobile u oba pravca" mozda. Ako mislis stvarno sve gotovo (automobili, trotoari, tramvaji, obala, sve sredjeno i zavrseno) posmatrajuci druge projekte u gradu, nema teoretske sanse.

Da li će saobraćaj zaista biti u oba smera ili ostaje ovakav režim?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Vrh