Po toj logici je separatista i onaj koji voli svoj kraj grada i zalaže se da isti bude bolje mesto za život.
U svakom slučaju , ne vidim poentu kritikovanja načina na koji se komenbtarišu stvari , jer po tome ispada da maltene niko od nas ne treba da komentariše ovde , zato što 99% nas nije završilo saobraćajni fakultet , arhitektonski , građevinski... Pogotovu što postoji određeni broj ljudi ovde koji šnjuraju od teme do teme i sole pamet drugima kako očigledno imaju neke frustracije u životu , čim im smeta ono što je u tom trenutku prokomentarisano u negativnom kontekstu ili je čak samo nečija konstatacija (opservacija). A u životu stvari ne funkcionišu baš tako.
Primera radi , pre nekoliko godina sam išao kod alergologa kako bi se utvrdilo na šta sam alergičan. Trebalo je da se prvo uradi spirometrija. Odem ja tamo i zadržim se dobrih pola sata , da bi mi rekli da idem kući i dođem ponovo iduće nedelje , jer nisu mogli da odrade test kako treba. Tako je bilo nekih 4 puta , kada mi je pukao film i kažem doktoru da napiše bilo šta , da mogu da odem kod drugog lekara , obzirom da su sestre koje rade na spirometriji napisale da ne sarađujem , a doktor je prethodno rekao da bez toga ne može ništa dalje da se uradi i da moram da sarađujem. Pošto sam dobio papir , odem kod pulmologa i ponovim test na isti način kao i kod alergologa. Nakon što sam samo jednom dunuo u cevku , pulmolog je utvrdio i koliki mi je kapacitet pluća , i da imam retku pojavu , koja se dešava jednom u 10.000 slučajeva , disfunkcija udisaja i izdisaja. Ako su i jedan i drugi lekar završili medicinski fakultet , i stručni su , za razliku od mene , kako je onda moguće da nisu dali isto objašnjenje , nego dva diametralno suprotna?
Evo još par primera. Radila se rekonstrukcija Svetogorske ulice. Uklonjen je asfalti i postavljene su kocke na trotoaru. Ulica je bila pri kraju , a kocke na početku ulice su bile klimave. Obzirom da nisam stručan za tu oblast , jer nemam adekvatnu diplomu , ne bih da lupam gluposti.
Dalje , vraćam se iz marketa , sa nekoliko kesa u rukama , i zapnem za patrljak isečenog stuba koji je virio iz asfalta. poleteo sam napred , ali kako nisam uspeo da se zadržim , pao sam i odrao koleno. Obzirom da ni za ovu oblast nisam stručan , jer ni za nju nemam adekvatnu diplomu , ne bih da lupam gluposti.
Isto tako , bolje da ne komentarišem ništa ni za upravo započetu rekonstrukciju Karađorđeve ulice , obzirom da , naravno ni za ovu oblast nisam stručan , jer nažalost , ni za nju nemam adekvatnu diplomu , a nikako ne bih da lupam gluposti.