И окрећу на Тргу републике ко лудаци.OVi Turci staju gde hoće. U resavskoj uvek stanu u kontra smeru na šine pa izbacuju putnike...
Jedni grade drugi ruse a mi placamo, i psujemo onog zadnjeg u nizu radnika sto je tu poslat da je on kriv. Ne interesuje me politika ali ovaj grad dve godine u napred nema plan.Jutros kolona do pola mosta zbog oboga, ali to je najmanji problem, želudac mi se prevrnuo kada sam prošao dole...
Ovo je jedina ekipa ljudi prema kojima sam počeo da imam onaj najgori mogući bes, prezir i da im želim od srca sve najgore u životu.
Šta oni rade od ovog grada, kako se sprdaju, razvaljuju, bacaju pare, stvarno me ne čudi što 50.000 ljudi godišnje pobegne iz ove otete zemlje....
Taj sa semaforima, praktično u nastavku ovog ukinutog je ostao bez semafora. Skinuli su ih.Онај са семафорима?
Reko sek lik da će ukinuti sve što mogu kako bi protocnost poboljšaliNe razumem...to je bio skroz logičan pešačko čak i bici tok do Beton hale. Da li je moguće da na ove dve grupe više niko u Šaupravi ne misli?!
Reko sek lik da će ukinuti sve što mogu kako bi protocnost poboljšali
Rekoh onomad,oni i dalje iz problema u problem,nema te sile da isprave nesto sto su zayeb@li.Nešto baš i nisam primetio da se protočnost poboljšala ukidanjem levog skretanja u Pop Lukinu iz pravca Brankovog mosta. Kao ni ukidanjem semafora na NBG strani Brankovog mosta i postavljanjem kružnog toka na njihovo mesto. A još manje sam primetio povećanu protočnost Terazijskog tunela, koja je najavljena da će se desiti kao posledica pomenutih izmena.
То је унутра, у дворишту.
Provereno direktno ga Gangula ukinuoNe razumem...to je bio skroz logičan pešačko čak i bici tok do Beton hale. Da li je moguće da na ove dve grupe više niko u Šaupravi ne misli?!