Marc23 » 02 Apr 2020 04:14 am[/url]":2ezwezm3]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=723055#p723055:2ezwezm3 je napisao(la):
And7rey » Sre Apr 01, 2020 7:21 pm[/url]":2ezwezm3]Inače malo da pojasnim, tu je planirana jedna pasarela, od K-Distrikta kroz linijski park pa sve do obale dunava, gde bi se ona završavala tu gde je ova platforma na zadnjoj slici.
Na sajtu nažalost nemaju rendere te pasarele odozgo, ali su jednu sliku postavili na instagram. Ja ih pitao da li se to realno planira ili je to neka njihova ideja i oni mi rekli da je ta pasarela kroz linijski park uključujući tu platformu pored srpc 25. maj planirana. Ne znam koliko je to pouzdana informacija i ko bi to finansirao ali eto, interesantna ideja.
Pa koliko sam shvatio, deo linijskog parka duz 25.maja bi trebalo da finansira Novak Djokovic, jer mu se tu nalaze tereni, pa koliko sam skapirao, svako od biznismena bi trebalo da finasira deo linjskog parka koji se naslanja na negov "posed", kao sto bi Beko trebalo da finansira deo koji ide od Marine Dorcol ka Pancevcu.