Ne vredi, ovoj vlasti narod sluzi da je izglasa, dok ona posle slusala svetske mocnike, totalno je sve obesmisljeno. Zato i posle xy godina nema cevi od termoelektrane Obrenovac do NBg-a za grejanje Beograda tj ustedu u potrosnji gasa, smanjenju uvoza i odliva para, i prvenstveno smanjenja racuna Infostana.Mene konkretno zabole ko ce da bude na vlasti dok mi Inofstan ne bude 5.000 dinara mesecno (umesto sadasnjih 13.000), kako ce to da urade, ne interesuje me, 2.000-e godine mi je bio svega 1.500 dinara, sad je skoro 10 puta veci, a nit je infalcija za 20 godina bila tih 1000% nit je evro ni delic toliko skocio. Tj da mi svi troskovi (Infostan, struja, kablovska, net...) budu max 10.000 din mesecno. Svaku vlast koja mi naplacuje vise od toga smatracu parazitima, lopovima i da moraju zavrsiti u zatvoru.
Ali da se vratim na temu, sem sto nije izgradjen cevovod za dogrevanje Beograda od Obrenovca do Nbg-a, nije izgradjena ni pre 5 godina obecana termolektrana/ili bar za neki vid energije od deponije Vinca, nego stalno pale smece na otvorenom da nas potruju sve. Takodje, obicni gradjani nisu dobili nikakve podsticaje za uvodjenje solarnih panela, pa cak i sta fali da seljak ima jednu vetroturbinu na som imanj i da sam plati da je poveze na mrezu. Sta fali da imaoci solarnih panela visak leti, u delove proleca i jeseni isporucuju mrezi i da dobijaju pare od toga? Ne, ovde vlast samo se uvlaci velikim svetskim mocnicima, pa njima namesta vetroparkove, evo sad gasnu elektranu, pa lokalnim tajkunima mini hidroelektrane koje treba da uniste okoline reka i jezera da bi par likova prepunilo dzepove. Znaci glavna ideologija vlasti je da bude pijavica na ledjima naroda, a namestanje isisavanja Srbije stranim mocnicima.