Šta je novo?

Javno osvetljenje (Kandelabri ,Bandere)

Da li neko zna zasto ne radi osvetljenje na keju u Karadjordjevoj? Vec je dugo ovako.

Imas duplih i troduplih bandera i neorganizacije koliko hoces

Pala nam bandera u bloku prošle godine u julu i baš fali na tom mestu, gde je dota prometnoa a sad i previše mračno.
Zvao sam minimum 20 puta za to da prijavim, pisao gradu, rasveti, edb-u, dobio dopis od direktora....epilog zovem opet pre neki dan, kaže ova što se javila u servisnom centru, nemamo mi ništa prijavljeno u tom bloku.... kad nisam iz kože iskočio....

Neverovatno koliko su nesposobni.... majke mi ću da povedem komšije da zatvorimo Bulevar Umetnosti i pozovemo novinare.

Nije samo tu ima toga i u zoni škola svi se prave nije nase promeni reši problem pa se posle izmedju sebe prepucavjte

20241003_175049.jpg

Dizajn nekad

Ја нисам љубитељ тог дизајна али ми се свиђа што је био дизајн. Дакле неко се трудио да мало то на нешто личи.

Мислио сам да су осмоугаони стубови почели 2000их. Занимљив дизајн самих светиљки. Данас су баш лошег дизајна.

Данас код мене у крају у 3. месној заједници у блоку 19, иза блока зграда где је и моја и Платоа Бежанија, на спортском игралишту за фудбал и ...., мењали/постављали ново лед остетљење, са жутих на бело.
IMG_20250110_112918_resized_20250110_103839479.jpg

Čemu služi ovo javno preduzeće, mislim da ni njima nije jasno.
Za sada pale bandere u bloku
1. Februar 2023
2. Jul 2023
3. Decembar 2024
Ko zna koliko prijava, mejlova itd i jedino šta su uradili, nabili neke plastike oko kablova i namorali trake okolo.

Kod mene u kraju radili rekonstrukciju staza i tom prilikom presekli neke žice na dve bandere. Do dan danas, nešto preko 2 godine, stanje isto. Prijavljivao preko servisnog centra, preko twittera, direktno se obraćao JKP Osvetlenje, kao i predsedniku opštine kada je organizovao razgovor sa graðanima i na sve to dobih odgovor od istog tog predsednika da treba da budem strpljiv. Čak sam apostrofirao i da smo umesto popravljenih bandera dobili novu u drugom delu naselja.​

Некада је могло да се пријави на њиховом сајту. Пар пута сам пријављивао неисправне светиљке и у року од недељу-две су долазили и решавали.
Типа хедер пријаве је био локација светиљке (улица и број) и чек листа шта мислим да је у квару са светљиком, типа не светли, светли дању а ноћу не, пали се и гаси константно, недостаје поклопац итд. Штета што то не постоји више. Уназадили све што су могли.

Da, dok je postojalo to na sajtu, bili su ažurni i uvek popravljali u roku od par dana, čak su me jednom i zvali dok su bili na terenu da im objasnim koja tačno ne radi. Sad više nema toga.

Vrh