Мислим да сам у Руми пре више година видео и Соларис зглобни или МАН, ваљда је био жуто бели...
Jel imaš možda neke slike? Na Autobusi net sam našao 103P, a čuo sam da imaju i IK-401Paraćin, Ruma, Leskovac (prevoz radnika), do skora bila Subotica, ne znam da li je Arrriva sačuvala nekog zgloba u PO radili su do Kostolca....
Ima još ponegde sigurno, najzanimljivija vozila su za prevoz radnika.
Pogotovo na Jugu, gde njih 30-40 bude u koloni na kraju smene.
Đerdap u Negotinu i dalje ima Turističke Ikarbuse na prevozu radnika.
Žuti četvotovratni MAN iz Postbusa (na istoj šasiji kao i Ik-218M) je rezerva za belu Setru 321. Ako mi natrči u garaži ufotkaću ga.Мислим да сам у Руми пре више година видео и Соларис зглобни или МАН, ваљда је био жуто бели...
И на табли опет нисам сигуран да ли је писало да вози за Мале Радинце, Краљевце или Павловце...
Za Leskovac nisam siguran, ali ne pamtim duple u nekom starom periodu, ali možda grešim, nisam često išao južno od Niša.Шта је у Параћину и Лесковцу?
Jedan ovakav već duže vreme stoji u Rakovici u neposresnoj blizini nekadašnjeg DMB-a.Od njega je i uzeo Eurolin zglobni. Ne znam gde su završili ostali.
Šta je sa onim belim ikarom 218 2-2-2-0 bio je u Nišu i jel znas da li je živ?У Пожаревцу вози само овај Цитаро, пребачен из РЈ Ниш, последњи зглобови који су купљени у радили у Пожаревцу су била она два ИК118 које је Веолиа купила. Пребачени су били у Ниш и тамо су завршили каријеру.
Pogledajte prilog 232251
Da li je u Mitrovici živ ljubičasti sajamaski Ik218N iz 2007? Vozio je po mitrovici ex m&mZnaš kako, u Rumi su prešli masovno na troosovince od 15m. Setra služi kao đački bus, dovozi i razvozi smene u školama. Može u troosovinca isto popriličan broj putnika da stane, a može i da odradi međumesnu liniju bez problema kada je potreba (npr. Ruma - Beograd) ili do naselja u susednoj opštini gde su veće fabrike. Ima opet jednu klimu (zglob dve, a stane ista količina freona obično (do 15 kg gasa)), nema cepanja okretnice, ali ima cimanja oko popravke prateće osovine. Ono što znam je da sve i da Setra "trojka" ostane u kvaru možeš se snaći i premostiti tako da te nikad ne ostavi na cedilu, dok sa mlađim modelima neće da može.
U Mitrovici sam samo onog žutog Citara sretao na liniji za Raču.