Šta je novo?

Izbori 2025

Слика од пре пар сати.
1762449277326.png

Imam jedno pitanje, a gde su majke,ocevi,sestre , braca ostalih 15 poginulih? Namerno ne pitam za muzeve ili supruge jer se odmah setim one jadnice Olivera Ivanovica.
Koliko sam ispratio samo neki deda se pojavi na nekoj sns baljezgariji da kaze da voli i ne krivi nikog,ne pogotovu AVa.
Zar niko ne postavi pitanje zasto poginuse,zar niko ne mogase bar minut da podeli svoju bol sa gospodjom Hrkom? Mislim ne osudjujem ih, samo pitam. Svako nosi svoj krst.

Imam jedno pitanje, a gde su majke,ocevi,sestre , braca ostalih 15 poginulih? Namerno ne pitam za muzeve ili supruge jer se odmah setim one jadnice Olivera Ivanovica.
Koliko sam ispratio samo neki deda se pojavi na nekoj sns baljezgariji da kaze da voli i ne krivi nikog,ne pogotovu AVa.
Zar niko ne postavi pitanje zasto poginuse,zar niko ne mogase bar minut da podeli svoju bol sa gospodjom Hrkom? Mislim ne osudjujem ih, samo pitam. Svako nosi svoj krst.
Различито реагују људи на трагедију коју доживе. Неки хоће то да закопају у себи, неки да пређу преко тога, а неки траже правду, или освету.

Mozda ljudi ne mogu da izlaze u javnost, jer im je mnogo tesko da pricaju o tome.
Ne treba ih osudjivati.

Даница Грујичић испрозивала тридесетак посланика које лично познаје, да иступе из СНС-а, спрече велеиздају, и омогуће расписивање избора. Каже треба да имају кичму и не гласају како секта каже. Шта знам, није лош говор, осим што је закаснео једно десет година, и не помиње корупцију, лоповлук, злочине и мржњу према младости, слободи и правди.

И да, има једна мама ту поред скупштине. И њу је некако заборавила.

Poslednja izmena:
OK. Mozda ne razumem ili sam glup. Ko sam ja da ih osudjujem. Samo mi nejasno da 100tine njihovih najblizih zale u samoci.

Даница Грујичић испрозивала тридесетак посланика које лично познаје, да иступе из СНС-а, спрече велеиздају, и омогуће расписивање избора. Каже треба да имају кичму и не гласају како секта каже. Шта знам, није лош говор, осим што је закаснео једно десет година, и не помиње корупцију, лоповлук, злочине и мржњу према младости, слободи и правди.
Kako god, samo nek se medjusobno potamane.

Nešto razmišljam gledajući ove slike, jedino što nikada neće uspeti da nađe su njegovi srednjoškolci.

Našao je svoje studente, vetarane, šetače... ovo će mu jedino ostati nemoguće.
Jedini protiv koga je omladina (studenti i sredjoskolci) protestovala su Milosevic i AV.
Imaju nepogresiv osecaj ko je bag**.

Slično se i ja pitam, ali ja nisam izgubio nikog na taj način.

Isto važi i za Ribnikar i Dubonu i sve one koji su izgubili nekoga zbog očigledne greške lekara, ili u saobraćajnoj nesreći.

Danica Grujicic je dosta popularna u delu birackog tela na koje Vucic polaze pravo, a verujem da deo poslanika razmislja i o svojoj buducnosti posle Vucica.
Bice zanimljivo pratiti glasanje.
Ono sto je izvesno imacemo potpuno razlicitu politicku scenu posle iducih izbora, a jos vise drugaciju posle onih tamo izbora.

Вучићевска изјава. Ожалошћена мајка ово не би требала да ради. Ово је студентска борба.

Писао сам вам раније о неуралгичним тачкама ове несрећне нације.
Саосећањем да самодеструкције.

Покушајте емоције да држите по страни и објективније сагледате ова дешавања.

Дошљак wrote ;
.... Различито реагују људи на трагедију коју доживе. Неки хоће то да закопају у себи, неки да пређу преко тога, а неки траже правду, или освету....

Poznato ? 🙄

,, ....Hleb naš nasušni daj nam danas,
i oprosti nam dugove naše,
kao što i mi opraštamo dužnicima svojim;
i ne uvedi nas u iskušenje,
no izbavi nas od zloga. .... ,,

Mozda i ovo nije nepoznato ? 🙄

,,...Ne vraćajte zlo za zlo, ni uvredu za uvredu; nego naprotiv, blagosiljajte, znajući da ste na to pozvani da naslijedite blagoslov.".
"Ali govorim vama koji slušate: LJubite neprijatelje svoje, dobro tvorite onima koji vas mrze; Blagosiljajte one koji vas kunu, i molite se za one koji vas vrijeđaju. Onome koji te udari po obrazu, okreni i drugi; i koji hoće da ti uzme haljinu, podaj i košulju..... ,,

Možda ima i ovog 🙄

,,..Ne sudite da ne budete suđeni! Jer sudom kojim sudite bit ćete suđeni. I mjerom kojom mjerite mjerit će vam se... ,,

Vrh