Šta je novo?

Izbori 2025

Nemaš pojma o čemu pričaš i koliko si u zabludi jer ne znaš šta se dešavalo unutar DJB-a prilikom raspada.
Наводно је Радуле замрзнуо странку и узео сву лову из касе.

Чак и да је то истина, питање морала у српској политици (и било где другде) је остављено иза нас у време другог српског устанка.

Не верујем никоме па ни њему али човек је поносни власник јединог етички и професионално исправног чина у историји послератне српске политике а ово што говори сада је:

- Апсолутно тачно
- У интересу свих грађана.

Priča ono što ljudi žele da čuju. Niko u svetu nije suveren. Sama EU nije potpuno suverena već zavisna od SAD koje snažno utiču na njihove strateške odluke. Postala je periferna u odnosu na SAD, a ovde se ljudima prodaje priča da možemo da vodimo potpuno nezavisnu politiku. Osim toga, ceo život je proveo na zapadu, koristio je benefite zapadnih društava - obrazovanje, tržište rada sve dok nije zajahao ministarsko mesto i sad narodu prodaje priču kako je zapad loš.

Ali, kao što reče @GOJE imamo zajednički cilj, a kad njega ostvarimo možemo da diskutujemo o programima.

Nemaš pojma o čemu pričaš i koliko si u zabludi jer ne znaš šta se dešavalo unutar DJB-a prilikom raspada.

meni je ovo u stvari najveca engima. ja sam glasao sa raduleta tamo, kada je to bilo 2016. ali posle sta sam se naslusao, u fazonu sam lik je ono kao sistem, a ustvari mali vucko.
jos kada dodamo teorije zavere haha

mada kada sam slusao skorije neki njegov intervju, sa dosta stvari se slazem, samo verovatno njegova praksa je realno slaba. kao i za vecinu ljudi u globalu. sto se kaze svi su selektori

1000050947.jpg

Prilog austrijskog Zeit im Bild o situaciji u Srbiji, još nisam pogledao. ZiB je praktično ORF verzija RTS Dnevnika.

Turska je isporucila hiljade borbenih dronova Kosovu, a islamisticki rezim u Siriji je 120 drzava, koja je priznala nezavisnost juzne srpske pokrajine.

Turska je isporucila hiljade borbenih dronova Kosovu, a islamisticki rezim u Siriji je 120 drzava, koja je priznala nezavisnost juzne srpske pokrajine.
Kako sad 120, naši tvrde da je 84.

On je to rekao u Njujorku, gde učestvuje na zasedanju Generalne skupštine UN, odgovarajući na pitanje novinara da li se radi na tome da još afričkih zemalja povuče priznanje Kosova.

„Radim na tome. Imaćete u oktobru mesecu vrlo brzo nove informacije. Nešto već imamo i završeno“, rekao je Vučić.

Kako sad 120, naši tvrde da je 84.

On je to rekao u Njujorku, gde učestvuje na zasedanju Generalne skupštine UN, odgovarajući na pitanje novinara da li se radi na tome da još afričkih zemalja povuče priznanje Kosova.

„Radim na tome. Imaćete u oktobru mesecu vrlo brzo nove informacije. Nešto već imamo i završeno“, rekao je Vučić.
Da, ima nekih banana drzava, gde predsednik priznaje, a premijer ne. Verovatno je istina na sredini.

Arhiv na osnovu nekog buđavog snimka izneo procenu od 3500 😂

Kad neko pita - šta imaš protiv njih...

To im je prvo javljanje posle mesec dana.

Dakle, nebitni, neprofesionalni i neredovni. Nema šta više ikada da se uzimaju oni kao izvor.

Uđoše u istoriju njihove brojke, čak i sa naše strane, u najboljem slučaju su neozbiljni i neprofesionalni ljudi koji nemaju pojma o poslu koji su uzeli da rade.

U najgorem slučaju su ćaciji.

Mada... ćaci si suštinski i kad radiš ono o čemu nemaš pojma, zato smo i tu gde jesmo velikim delom.

Hobi - ok.

Ali ne, oni su otišli i registrovali se kao arhiv 😂

Vrh