Šta je novo?

Izbori 2025

Postavili su zvučnike na bandere u Takovskoj:

1000012309.jpg

Морам признати да ми је нејасна ова политичка стратегија где пљују по блокадерима како су издајници а истовремено једини блокирају град
Да би био ћаци пожељно је да немаш мозга

Морам признати да ми је нејасна ова политичка стратегија где пљују по блокадерима како су издајници а истовремено једини блокирају град
To ti je strategija namenjena nama koji smo protiv njega. Udara na protivnika njegovim oružjem.

Pre svega, cilj mu je da ovim širenjem, dobije one koji su se tek uključili u politiku sa studentima, tj. da kod njih izazove utisak beznadežne situacije i povlačenja u ponovnu apstinenciju od politike i izbora.

Njegove pristalice su svakako glupe i oni ovo vide kao: Ala ih naš Aca je*e, ako, nek vide malo kako je nama bilo dok su nas oni blokirali...

Ako su procenili da mogu da ostanu u Takovskoj i da šatro isporuče neke zahteve RTS dok ih ne ispuni, prave taktičku prednost i nije nikako dobro jer ponovo igraju na kartu nasilja. Istovremeno tim potezom definitivno otpisuju Beograd kao svoje uporište i njihova baza se svela na te okupirane teritorije koje će do poslednjeg momenta fizički braniti.

Ne znam ni koliko ima smisla spontano im dobacivati, a polićaci ih već čuvaju i u najgorem slučaju pendrek će opet da dobije goloruki narod. Najbolje ih pustiti da smrde dok se mi dobro ne organizujemo i definišemo sledeće ciljeve. Pod tim mislim dobro razmisliti gde bi bilo iduće okupljanje, da li se opet premestiti na Slaviju ili im se skroz približiti i napraviti nekakav obruč oko njih, pa ko dođe, dođe. Sada je na narodu da pokaže glavnu reč, dosta su oni nas tukli celo leto. Šesti oktobar bi bio baš simboličan datum za okupljanje, ali mislim da je već prekasno za to.

Impozantan broj ljudi su dovukli. Nas jedva da ima 1000 trenutno.

Ode ovo sve u kontra smeru izgleda meni. On polako priprema mašineriju za veličanstvenu komemoraciju 1.11.

Uključi live Beki na YT i daj link da pratimo u realnom vremenu i tebi će biti lakše nego da svraćaš do foruma svaka 3 min 😁

Sta je pocelo, evo ih gmizu po gradu, e,.sad, to sto nas nema sad bar par hiljada da grune...

Impozantan broj ljudi su dovukli. Nas jedva da ima 1000 trenutno.

Ode ovo sve u kontra smeru izgleda meni. On polako priprema mašineriju za veličanstvenu komemoraciju 1.11.
Буквално је небитан скуп, небитан датум овај данас. Ево ја први који идем на 80% скупова једноставно сматрам да овај није толико битан. А имам доста да учим јер је тренутно испитни рок, што важи за све студенте.

Свакако су ово потези очајника званог СНС, покушавају да се прикажу као да су много јаки а у мањим местима се окупи 30 социјалних случајева и данима им се смеју. И уз то све, плаћено им је. Јавила ми другарица из Нове Вароши како се цео град смеје СНСу јер знају да су то све социјални случајеви и пар пензионера.

Победити не могу, само могу да одуговлаче.

ПС. Сматрам да је много битније шта се дешава по мањим местима. Београд и Нови Сад више нису битни толико.

Optimista sam po prirodi, ne bih da mračim ali nekako smo izgubili momentum u poslednjih mesec dana, a očekivao sam baš suprotno. U toku leta je mogao da se mobiliše značajan broj ljudi, naročito posle Vidovdana. Tinjalo je sve do sredine avgusta kada je eksplodiralo onim razbijanjem prostorija SNS. Sudeći po onome što se tad dešavalo mislio sam da će jesen da "gori". Ne znam šta se zapravo desilo. Možda je izlazak iz blokada fakulteta bio presudan trenutak. Svakako, ne mogu doveka biti u blokadi, ali time je prekinuta možda i jedina vrsta pritiska na koju nije imao odgovor. Sada su i ispitni rokovi, pa se i studenti bave njima bitnim stvarima u životu što svakako podržavam. Nije sve na njima, ima i drugih građana. Možda je samo zatišje pred buru, opet kažem optimista sam.

Ja lično sam se malo i ohladio od svega, jer mi deluje da pokret sve više ide u pogrešnom smeru. Nisu se založili kada je opozicija bila u Evropskom parlamentu, sa druge strane nisu osudili one nebulozne izveštaje ruskih bezbedonosnih službi. Nekako mi deluje da su otišli u neku politiku Dveri ili tako nešto. Nadam se da grešim. Studentski pokret je kao ogledalo, svako vidi svoj odraz. Svako ih vidi baš onako kakva su njegova politička načela, pa ako nešto nije u skladu sa njegovim principima odmah ne valja. Nadam se da se varam, ali ostaje da vidimo.

Кога брига за гомилу плаћеника коју су довели? Какав дефетизам, сунце ти. Ово што ради је изгубило утемељење у здравом разуму.

Iskreno, osramotili se ljudi koji zive tamo, samo treba da sidju, ja prosao ceo grad peske sa majicom, bedzevima... kroz njih hiljade.

Opet kažem, BG je nebitan. Bitan je Zaječar, Bogatić, Čačak, Kravljevo i ostali. Tu smo u ofanzivi.
Evo neki batinaši u Čačku, politički program par ekselans

Izblamiraju se, pa onda ipet i opet i opet i opet. A drže tenziju i troše novac

Vrh