Sutra će ovi da nas prevoze u hladnjačama.
![]()
Firma Daneta Šijana, čiji su zaposleni tukli Beograđane, opet čuva Gradsku upravu: Ugovor vredan 1,5 miliona evra
Firme bliske vrhu vlasti, koje su se istakle u naprednjačkom izbornom inženjeringu i čiji su zaposleni u martu ove godine ispred Skupštine Beograda tukli građane, dobile su nove poslove upravo od glavnog grada. Naime, ugovor vredan oko milion i po evra, koji podrazumeva obezbeđenje objekata...nova.rs
Sutra će ovi da nas prevoze u hladnjačama.
Некада је било: кадија те тужи, кадија те суди. Сада је: ћаци те тужи, ћаци те хапси и ћаци ти суди, а не ретко и ћаци те млати.Ko je sad "nadležan" u ovoj situaciji kada deo odbornika skupštine grada Zaječara ne poštuje odluku suda? Ko treba da spreči praktično okupaciju skupštine? Ko će da hapsi?
To je neefikasno.Nećemo imati taj luksuz, ima samo da nas zakolju na kućnom pragu i tako ostave da trulimo
Ima ga puno ali isti taj ološ je totalno nezainteresovan da pomogne SNSu. Tj to rade samo i isključivo zbog novca, a ne zbog ideologije. Ako novac presuši, ili ako troškovi postanu preveliki (recimo opasnost da ćeš nakon smene završiti u zatvoru), oni se povlačeОсврни се око себе. Олоша са улице и полтрона у служби има више него довољно. А по твом ставу који преовладава рекао бих да је људи спремних на оно што следи јако мало.
Mi smo samo po broju legalnog oruzja skoro na nivou Meksika, a sve ukupno smo peti na svetu.Није проблем број ћација већ разоружаност народа. Мексички нарко картели немају ни демократску подршку народа ни претерану бројност али имају оружје и криминалну силу на својој страни што им омогућава да харају и раде шта им се прохте, кољу бебе, силују жене и контролишу целу земљу
Следећи избори ће бити велики тест над народом колико им је заправо стало до сопствене земље и својих живота, и посебно тест полицији и војсци да ли ће бранити вољу народа или прегазити сваки закон и демократски принцип да би подржали картел од неколико хиљада криминалаца
А Срби ако се не наоружају и ако допусте по једно 7. пут да их држава разоружа након овога као после сваке буне и рата онда и заслужују да буду кметови ја не знам шта бих паметније рекао