Više mi ništa nije jasno, jel Banjska delo britanaca ili nemaca, jel nas vodi Dzems Bond ili Kobra
Негде сам пронашао биографије већине учесника. Већи део сарадници службе/окупатора а ови што изгинуше неки локални, млади несрећници који су мислили да је то увод у оружану побуну и ослобођење.Meni su u celoj toj priči najmanje jasni ljudi oko Radoičića koji su pristali da učestvuju u toj gluposti.
Негде сам пронашао бипграфије већине учесника. Већи део сарадници службе/окупатора а ови што изгинуше неки локални, млади несрећници који су мислили да је то увод у оружану побуну и ослобођење.
Stav ministarstva "jači" od presude: Zakazana nova konstitutivna sednica Skupštine Zaječara
Уколико је ово ван правних оквира онда народ са пуним правом треба да уђе у градску скупштину или блокира цео град, а може обе опције, док се ствари не врате у правне оквире.
Негде сам пронашао биографије већине учесника. Већи део сарадници службе/окупатора а ови што изгинуше неки локални, млади несрећници који су мислили да је то увод у оружану побуну и ослобођење.
Добро се сећам наратива и прича са терена тих месеци као припреме за ово. Режим је пустио буву да се људи наоружавају, некима је и заиста подељено оружје.
Као што рекох, пажљиво и темељно припремљена операција.
Патриоте обесхрабрене, наши људи доле тотално окупирани, режим немоћан а грађанисти задовољни јер ето, још један пораз великосрпског национализма а тзв међународна заједница приказала жртве као терористе. На све то, ови Хуљини шиптари побегоше у цркву са све позирањем дроновима.
Дакле, тотално имобилисан сваки аспект српског становишта на Косову.