Šta je novo?

Izbori 2025

Pandur u sakou kaže 144.000 ćacadi u Srbiji. Na Voždovcu 20.000.

:dvadeset hiljada ljudi na Voždovcu:
1000047979.jpg

Mislim da je ovo nama na kraju jedini realni scenario.

Izvinjavam se, ali dokle god je narod miran i gurka se sa policijom, dotle će i ovaj psihopata da provocira. Ne želim da povod promene vlasti bude ono što se dogodilo u Nepalu, povod onog fantastičnog nereda, ali zar nam 16 žrtva nije dovoljno?
Ova sad premijerka u fazonu samo sluša omladinu, ali to tako izgleda iz straha. I tako treba, vlast je sluga naroda, treba da imaju strahopoštovanje.

Да није смешно, било би тужно.
1757848691036.png

Овај што дели спонтане транспаренте спонтаним сендвичарима је оличење Србина. Продао се за мале паре. Јајара.
1757848768254.png

Mislim da je ovo nama na kraju jedini realni scenario.

Izvinjavam se, ali dokle god je narod miran i gurka se sa policijom, dotle će i ovaj psihopata da provocira. Ne želim da povod promene vlasti bude ono što se dogodilo u Nepalu, povod onog fantastičnog nereda, ali zar nam 16 žrtva nije dovoljno?
Ova sad premijerka u fazonu samo sluša omladinu, ali to tako izgleda iz straha. I tako treba, vlast je sluga naroda, treba da imaju strahopoštovanje.
Da, treba da pokažemo da smo divljaci u rangu Nepalaca, da pogine bar 70 ljudi, da zapalimo skupštinu i Brnabinu ženu, I tad ćemo da procvetamo ko što će Nepal da procveta u narednim godinama...

Da, treba da pokažemo da smo divljaci u rangu Nepalaca, da pogine bar 70 ljudi, da zapalimo skupštinu i Brnabinu ženu, I tad ćemo da procvetamo ko što će Nepal da procveta u narednim godinama...
A možda prvo država da ne ubije demonstrante, među njima i decu? Svaka akcija ima svoju reakciju. Dakle opet, vlast mora da im strahopoštovanje od naroda. Nepalci nisu divljaci, nego im je dokurčilo da vlast pliva u parama, a da oni jedva sastavljaju kraj sa krajem. Shodno tome je učinjeno ono što je trebalo odavno.

Ne, treba da pokažemo da smo Gandiji i metiljavci i da pokušamo da razgovaramo sa režimom i paravojskama sastavljenim od robijaša, psihopata, degenerika, mongoloida i plaćenika. Koji na sve to, su dali do znanja da neće nikad raspisati izbore i mirno se odreći vlasti.

Jedino što mi je uvek bilo odvratnije od ćacija, Šešeljevaca i sličnih probisveta koji makar imaju neke makroe i sponzore, jesu ovi treći mutavci i Lignjoslavi s kojima moram da delim državu a koji uvek u svemu nalaze neku manu i izgovor da nikad ne pomere dupeta, ni za izbore, ni za proteste, ni za mirne skupove, ni za šta... Nego samo sede u kafanama pripiti po ceo dan i sa mobilnih se istovaruju po svima. Uglavnom po svima koji nisu vlast i ćaciji, jer prdenje po režimu ipak nosi određeni rizik i cene, a nikad se ne zna kad će morati da se zaposli sestričina, tašti renovira ulica ili poništi presuda za divljačku vožnju u alkoholisanom stanju.

A da, ima i ona četvrta kategorija, oni što im niko nikad nije dovoljno dobar i čekaju neke antičke mitske Srbe da se reinkarnišu, pa da sa njima grade novu-staru Srbiju. A do tada samo pljuju i opstruiraju one koji žele da promene nešto na bolje ovde i sada, a ne da im život prođe u čekanju deluzija i fantazija.

Poslednja izmena:
Зашто Брнабина жена заслужује ишта више да живи него oви људи?

37e0b978588f9dec61e9cb0830e75924.jpg
Za tebe sam bio ubeđen da si mnogo pametniji od ovih mikro Nerona što bi tako lečili sopstvenu životnu mizeriju. Sreća po njihovu okolinu što nemaju ni hrabrosti ni sposobnosti da svoje bolesne maštarije sprovode u dela. Al kad se neki ludak pojavi iskoristiće priliku da ga opravdaju. Setimo se onog u Smederevu što je digao zgradu u vazduh i njegovih apologeta...

Bio sam u Severnoj Makedoniji (ne vole kada ih tako nazivaju, ali namerno ću to da radim ). Koliko ti ljudi vole i cene Vučića. Ne može im se dokazati suptotno, stvarno su uspeli da me iznerviraju.

Pa da, nažalost smo okruženi ludacima gde god zagrebeš. I još nešto, da li biste tako lako pristajali na 70 žrtava zarad slobode, a da među njima bude neki vaš blizak rođak? Bi k*****...

Za tebe sam bio ubeđen da si mnogo pametniji od ovih mikro Nerona što bi tako lečili sopstvenu životnu mizeriju. Sreća po njihovu okolinu što nemaju ni hrabrosti ni sposobnosti da svoje bolesne maštarije sprovode u dela. Al kad se neki ludak pojavi iskoristiće priliku da ga opravdaju. Setimo se onog u Smederevu što je digao zgradu u vazduh i njegovih apologeta...
Ниси одговорио на питање, зашто је њен живот важнији од живота тих људи? Или нас осталих који нисмо у картелу?

А, не, мајсторе, него ћемо Гандијевим методама да скидамо ову србомрзачку власт и настављаћемо да протестујемо, шетамо кô дебили, и дувамо у пиштаљке док шизофреничар не цркне у 95 години након што се напљачкао и урнисао државу, и продао што се продати могло. То ће баш да уроди плодом.

Poslednja izmena:
Bio sam u Severnoj Makedoniji (ne vole kada ih tako nazivaju, ali namerno ću to da radim ). Koliko ti ljudi vole i cene Vučića. Ne može im se dokazati suptotno, stvarno su uspeli da me iznerviraju.
Znam na šta misliš, slično sam iskusio. Oni dođu, vide autoput koji je pista za njihov, vide Beograd na vodi, vide javni prevoz sa novim i brojnim vozilima (njihov je katastrofalan), vide brdo novih behemota koji niču po gradu, i odma misle kako smo mi Singapur zbog toga. A samim tim se čude i zašto nam smeta SNS, jer kao, pa ko nam je to omogućio ako ne SNS...

Takođe, deo njih se i dalje loži na Gruevksog. A Gruevski je u mnogo toga kopirao naše i SNS. I bio (kvazi) nacionalista. Pa samim tim imaju simpatije i prema Vučiću i SNSu, koje vide kao bolje, uspešnije i veće patriote. Kao što deo ljudi ovde u Srbiji vidi Moskvu ili Petrograd, i vidi Putina, i odma kažu e to je to, ovakav vladar i ovakva zemlja nama trebaju!

Vrh