Mislim da je ovo nama na kraju jedini realni scenario.
Da, treba da pokažemo da smo divljaci u rangu Nepalaca, da pogine bar 70 ljudi, da zapalimo skupštinu i Brnabinu ženu, I tad ćemo da procvetamo ko što će Nepal da procveta u narednim godinama...Mislim da je ovo nama na kraju jedini realni scenario.
Izvinjavam se, ali dokle god je narod miran i gurka se sa policijom, dotle će i ovaj psihopata da provocira. Ne želim da povod promene vlasti bude ono što se dogodilo u Nepalu, povod onog fantastičnog nereda, ali zar nam 16 žrtva nije dovoljno?
Ova sad premijerka u fazonu samo sluša omladinu, ali to tako izgleda iz straha. I tako treba, vlast je sluga naroda, treba da imaju strahopoštovanje.
A možda prvo država da ne ubije demonstrante, među njima i decu? Svaka akcija ima svoju reakciju. Dakle opet, vlast mora da im strahopoštovanje od naroda. Nepalci nisu divljaci, nego im je dokurčilo da vlast pliva u parama, a da oni jedva sastavljaju kraj sa krajem. Shodno tome je učinjeno ono što je trebalo odavno.Da, treba da pokažemo da smo divljaci u rangu Nepalaca, da pogine bar 70 ljudi, da zapalimo skupštinu i Brnabinu ženu, I tad ćemo da procvetamo ko što će Nepal da procveta u narednim godinama...
Za tebe sam bio ubeđen da si mnogo pametniji od ovih mikro Nerona što bi tako lečili sopstvenu životnu mizeriju. Sreća po njihovu okolinu što nemaju ni hrabrosti ni sposobnosti da svoje bolesne maštarije sprovode u dela. Al kad se neki ludak pojavi iskoristiće priliku da ga opravdaju. Setimo se onog u Smederevu što je digao zgradu u vazduh i njegovih apologeta...Зашто Брнабина жена заслужује ишта више да живи него oви људи?
![]()
Ima li većeg dokaza da su poreklom Srbi?Bio sam u Severnoj Makedoniji (ne vole kada ih tako nazivaju, ali namerno ću to da radim ). Koliko ti ljudi vole i cene Vučića. Ne može im se dokazati suptotno, stvarno su uspeli da me iznerviraju.
Ниси одговорио на питање, зашто је њен живот важнији од живота тих људи? Или нас осталих који нисмо у картелу?Za tebe sam bio ubeđen da si mnogo pametniji od ovih mikro Nerona što bi tako lečili sopstvenu životnu mizeriju. Sreća po njihovu okolinu što nemaju ni hrabrosti ni sposobnosti da svoje bolesne maštarije sprovode u dela. Al kad se neki ludak pojavi iskoristiće priliku da ga opravdaju. Setimo se onog u Smederevu što je digao zgradu u vazduh i njegovih apologeta...
А, не, мајсторе, него ћемо Гандијевим методама да скидамо ову србомрзачку власт и настављаћемо да протестујемо, шетамо кô дебили, и дувамо у пиштаљке док шизофреничар не цркне у 95 години након што се напљачкао и урнисао државу, и продао што се продати могло. То ће баш да уроди плодом.Da, treba da pokažemo da smo divljaci u rangu Nepalaca, da pogine bar 70 ljudi, da zapalimo skupštinu i Brnabinu ženu, I tad ćemo da procvetamo ko što će Nepal da procveta u narednim godinama...
Znam na šta misliš, slično sam iskusio. Oni dođu, vide autoput koji je pista za njihov, vide Beograd na vodi, vide javni prevoz sa novim i brojnim vozilima (njihov je katastrofalan), vide brdo novih behemota koji niču po gradu, i odma misle kako smo mi Singapur zbog toga. A samim tim se čude i zašto nam smeta SNS, jer kao, pa ko nam je to omogućio ako ne SNS...Bio sam u Severnoj Makedoniji (ne vole kada ih tako nazivaju, ali namerno ću to da radim ). Koliko ti ljudi vole i cene Vučića. Ne može im se dokazati suptotno, stvarno su uspeli da me iznerviraju.