Razlog što se ovo baš sad dešava u Srbiji je taj što ruski uticaj u Ukrajini se vraća na ono što je nekad bio HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHA.Cak nas i FSB duran ekspert nazva obojenim revolucionarima placenim od znamo vec koga
Džaba se trudiš! Ti si na ovom farumu mala maca u odnosu na @Delija @Ar4 @Joe Peeps i još nekoliko njih. Rade udarnički na podelama i svađi u ne-izdajničkom taboru. A za razliku od tebe ne dobijaju ni dnevnicu, ni instrukcije iz izdajničko-napredne sekte, pa ni sendvičić.
Da mogu tebe bar za nešto pohvaliti, ti si za to bar uzeo dnevnicu i sendvič, a ovi uspešniji radnici na podelama vaših političkih protivnika nisu.
Da i ovaj narod koji ste izdali, i kojima pišate po kostima predaka, razdajući svima kome Kosovo, kome rudnike, kome njive, kome aerodrom, kome suštinske koridore Četvrte armije sa ukidanjem infrastrukture iste, da taj narod stvarno ne može da se složi do kraja, bar za sada. I to je jedino što drži na površini vas sa vašim veleizdajama. Slabite ne zbog to malo pokušaja sloge već zbog sopstvene istrošenosti, a trošite se sve više.
Не множи се са нуломjoe nemoj da delis, mnozi
Како мислиш "суверенитет без обзира на исход избора"? Докле год су на власти слобисти и радикали Србија ће бити колонија, ту нема дискусије. Штавише, активно ће радити на слабљењу државе како би се лакше и дубље колонизоваламислим да студентски покрет још није избушен иако има доста покушаја. Могуће је да студентска листа буде подвала и да ћемо имати сценарио као у Црној Гори, отишао Мило али политика се генерално није променила, али кога брига више када немамо ниједну суверенистичку опцију, 15. март је прошао тако да брига ме и да на крају испадне као нека обојена револуција. Само народ треба да гледа у правцу суверенитета без обзира на исход избора.
Pogledajte prilog 249980
Ово подвучено је оксиморон:Стојим само и искључиво уз студентски покрет. Остали ме апсолутно не занимају, нисам ни са вама на овом форуму, ни са њима ни у каквом табору или друговању. Тебе нити познајем, нити пратим, нити знам ко си. Форум је ваљда место где размељујемо мишљења. Заправо све што изражавам овде се готово у попуности поклапа са објавама пленума Филозофског факултета чији сам био студент некада. Никада ми није био циљ да заправо то понављам као папагај, јединоставно се поклапам са њиховим слободарским идејама.
Сигуран сам да се опозиционарским издајницима тресу гаће. И треба, слободно то мислим, макар међу њима било чланова овог форума. Пропаст СНС-а за њих ће бити још гора опција него опстанак.
Зато што сам мислио да је у питању сарказам. Сувише је глупо и контрапродуктивно враћање мандата, да би то могао имати везе са било чим смисленим. Један једини опозиционар у парламенту је у најгорем случају сведок злодела неке власти, сакупљач кључних материјала и за политичку борбу, и познавалац рада и размишљања напредног непријатеља. Једино за шта могу разумно замерити је ако то раде недовољно добро, али да се повуку одатле и тиме одреше руке секти, то никако.Иначе овај форумски "лов на вештинце" ме је фино насмејао.
Pogledajte prilog 249958Зашто господин под надимком Карло подржава поделе које стварам, а касније, на један нечасан начин, прозива да "стварам поделе". Попричично шизофрено, зар не?