Šta je novo?

Izbori 2025

Искрено, гашење Н1 неће смањити бунт народа. Људи преносе незадовољство међусовно. Ово је народна побуна а не медијски рат.

Ova vlast je prešla tačku bez povratka. Pitanje je samo vremena. Bolje pre nego kasnije, no kako nam je suđeno, tako će i biti.

Време је.
Vreme je

pesic-scepanovic-410x230.jpg

Ajde ne pričaj gluposti. Studentska lista postoji jer sam lično bio uključen u njeno pravljene u maju. Zahtev su izbori, čekamo izbore i tjt. Eto plana
Studentska lista protiv pokreta za narod i državu u metapolitičkoj areni.
Sasvim logično. Objavljivati sada imena kako bi ih režim zastrašivao, ucenjivao i na kraju razapeo po tabloidima je suludo. Kada krene izborni proces, onda za svaki napad se lepo pozove na duel. Ko ne izađe, taj ili laže ili se plaši - što je negativno za kampanju.
Udba je verovatno znala imena i pre samih kandidata, to skrivanje je mrka kapa. Pa oni prate tamo nekog lokalnog nesrećnika iz Kraljeva, da ne prate glavne oponente...

Ово је једина шанса ђаволу да преживи изборе. На десници имамо чак 10 групација које се међусобно оптужују да раде за удбу (пар директно и ради, пар индиректно), и ниједна практично не подржава студенте. Самосталан наступ би их са'ранио, а коалиције ће баш тешко направити.

Proterivanje hrvatskih porodica iz Zemuna samo zbog njihove nacionalnosti. Oduzeti su im stanovi i sva imovina

Pogledajte prilog 249831
Barbalicima su upali u opstinski stan, koji im je bio dat na koriscenje, dok su bili u Hrvatskoj. Posle su u taj stan ubacili neku zenu iz SRS. Povodom tog dogadjaja, je nakon tv duela na BK, Petar Panic napao s ledja advokata Barovica, nevencanog supruga Borke Pavicevic.

Ajde ovako, da razjasnimo neke stvari:

1) Studentska lista je de facto spremna i neće biti objavljena do izbora kako ne bi te ljude vodili kroz blato po tabloidima.

2) Veoma mali broj studenata zna kompletan sastav te liste jer je odabir kandidata bio decenralizovan, po fakultetima i visokoškolskim ustanovama

3) Ono što ja verujem, na osnovu onoga što sam video i čuo, jeste da će prva reakcija biti "ko su ovi ljudi". Da li će biti nekih već pominjanih likova? Možda, a možda i ne.

4) Studenti i kamen da postave na listu bio bi bolji od SNSa

5) Kakvi god da su trenutni izborni uslovi, sama činjenica da ne raspisuju izbore znači da na njima neće dobro proći. Ergo, podrška studentima je ogromna (bar na osnovu Kosjerića)

6) Spremaju se nove akcije za kampanju od vrata do vrata, i mnogo mladih želi da se angažuje u kampanji (vrata do vrata, štandovi i sl.). Kad kažem mnogo, kod mene u mom krugu od oko 50 ljudi sigurno 20 želi da tako nešto radi pred izbore.

7) Kad se raspišu izbori biće objavljen i plan i program za posle, kao i novi mehanizmi koji bi se uveli. Ima ti još detalja koji će biti objavljeni, a koji su vrlo zanimljivi.

Najveće prednosti: ogromna kampanja, nova lica, novine koje će se predstaviti

Mane: Propaganda do izbora

Moramo se odupreti defetizmu i propagandi. Žele sa nas uvere da ne možemo pobediti, a u istom momentu ne raspisuju izbore. Hajde da uložimo dodatne napore da bodrimo ljude, možda od ovoga nešto i bude.
Ako se slučajno desi suprotno, neće biti ničeg narednih 10 godina.

Biće i gorih situacija, i gore propagande, možda se neko na listi nama neće sviđati. Istrpimo i setimo se protiv čega se borimo.
Kad završimo ovaj posao, onda možemo lepo da se podelimo desno levo pa da glasamo za koju smo opciju.

Blizu smo pobede, još malo!

Да не заборавимо да нас за највише 91 дан чекају нови избори

Nakon izbora u Zaječaru i Kosjeriću, do kraja godine glasaće građani u još dve lokalne samouprave - Negotinu i Mionici. Sve mora da se sprovede najkasnije do 30. novembra

,,.... Ako nas je nešto ovih 9 meseci naučilo, jeste da sve ide po ciklusima.... ,,

9 ?

Sa procitanih par knjiga za 1 - 1,5 mesec dana čitanja bi brže naučio po nešto o takvim ciklusima
koj se za pojedinca svode na :

1 ciklus - Hajde uraaaa idemo...
2 ciklus - Gotovo ne vidljiv
3. ciklus - ,, Koja sam ja bio buđala,... ,,

😂

Drugi ciklus za vecinu ( za 90% ) je ne vidljiv iz razloga
1. Nemaju pojma o dogovorima koj su predhodili pre prvog ciklusa

2. Ne učestvuju u post raspodeli i razradi postignutog nakon prvog ciklusa

3. Nisu uživaoci (manje od 2-3 % ) raspodele suštinskog ploda od takvih rabota

Trajanje treceg ciklusa zavisi isključivo od licnog pojedinačnog IQa koliko treba vremena da shvati.....

Poslednja izmena:
Ако неко може да сахрани студентску листу то је Дабрица. Како бљује натовштину и еуфилију на твитеру, ником је не бих пожелео за савезника.

Raspisaće izbore tek kada budu sigurni da će im zapad priznati krađu.

Zato sada moraju da dokazuju gazdama da su jedini garant sprovođenja njihove kolonijalne politike.
Prvo da isporuče ugovoreno, pa tek onda može priznanje izborne krađe.

Pokrašće sasvim dovoljno za pobedu, kao u Kosjeriću. Ali pobeda je pobeda.

To gašenje medija, jer su protivrežimski, pokazuje slabost vlasti i sistema. Oni po zakonu ne moraju da budu rezimski, niti njihovo izveštavanje mora da bude tačno. Oni su firme i njihovi vlasnici su dužni da plaćaju porez i postuju druge obaveze prema društvu i državi. Da izveštavaju u korist vlasti - nisu.

Ne mislim ni da rezimski mediji izveštavaju tačno, a ni da antirezimski izveštavaju tačno, jer su i jedni i drugi previše pristrasni na svojim stranama, a istina je nedge izmedju, zavisi gde od slučaja do slučaja.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Ali stavili najvernije kerove da čuvaju faks 🤣 I šta će tako, na sve faksove? Mogu samo da idu od jednog do drugog, kad odu, studenti se vrate.

Vrh