Šta je novo?

Izbori 2025

Malo je sve sada pomešano - osnovni zahtev je da sistem postoji i da ne bude prekoračenja ni nadležnosti, ni primene sile, ali...

Kada bismo mogli malo da zažmurimo kada budemo mlatili ćacije i sve SNS-ovce i sve kojima sledi lustracija...

Postoji neka žeđ za osvetom (barem kod mene). Moraju malo da osete bol (fizičku) za sve loše stvari koje su uradili.

Znam, nasilje stvara nasilje, ali običan zatvor ili kazna nije dovoljna za sve ono što su nam uradili.

Meni ovi klinci deluju kao dobar korak ka ispravljanju mentaliteta. Jeste da su naivni (logično), ali imaju ispravan odnos prema državi i društvu.

Retka svetla tačka su mi ovi studenti danas u moru reakcionara, beskičmenjaka i apatičnih sebičnjaka. Šta god da se desi, ponosan sam što su izneli ovaj bunt.

Malo je sve sada pomešano - osnovni zahtev je da sistem postoji i da ne bude prekoračenja ni nadležnosti, ni primene sile, ali...

Kada bismo mogli malo da zažmurimo kada budemo mlatili ćacije i sve SNS-ovce i sve kojima sledi lustracija...

Postoji neka žeđ za osvetom (barem kod mene). Moraju malo da osete bol (fizičku) za sve loše stvari koje su uradili.

Znam, nasilje stvara nasilje, ali običan zatvor ili kazna nije dovoljna za sve ono što su nam uradili.
Ne moze običan gradjanin da prekorači ovlašćenja.

Ako zaista imas neku zelju, a strah od prekrsajne prijave te sprecava da ostvaris tu zelju, onda to i nije prava zelja.

Отварање архива је еквивалент потпуном ресету државе јер би довело до слома актуелне

Људи нису свесни да државу не носи један политичар који гостује по емисијама већ читава апаратура која је практично непромењена из времена Милошевића

"A možda bi trebalo da prodaju i predaju imovinu kluba nekim novim investitorima koji su zainteresovani baš za to parče zemlje na Adi Ciganliji. Možda upravo tu leži razlog želje da se otme najuspešniji veslački kolektiv u kojem treniraju najbolje devojčice i dečaci koje naš sport ima."

Непоменик се жали странцима.
Untitled.png

Невероватна количина сујете и комплекса супериорности га изједначава с Вучићем. Мада, није ни чудо, јер је пре 5-10 година својим изјавама отворено показивао да је политички ближи Вучићу него колегама из старог ДСС, попут Синише Ковачевића, Санде Рашковић Ивић, Владете Јанковића... Да не помињем да је бранио Вулина и добио сабљу од Вучића, а да је за време бомбардовања уживао у Француској.

И за Вучиће се причало да су били у АУ војсци за време рата. Нема података да су пребегли на српску страну. Јбт, испаде да Србијом владају аустругарски каплари и потомци им већ 80 година.

Иначе, управо су у Косовској Митровици избрисали све српске називе улица.

Нашим суграђанима доле постаје живот неподношљив, ако већ није био. У истом смеру иде и овде. Овакви "трендови" се не преокрећу изборима нити се историја одвија тако.

Овде ће бити лом и са тог згаришта се диже нешто, видећемо шта. Али свакако од нуле, која је неминовна и сасвим заслужена.

Vrh