Једини начин на који бих ја да сам на њиховом месту пристао јесте да буде уживо и онда на почетку прогласио студентску опцију и уместо дискусије јасно и гласно га оптужио за неко кривично дело где не може да се брани (типа Бриселски споразум), устао и отишао
Типа
- Студент(киња): Пре свега осталог, мислим да је добро да дефинишемо неке појмове. Држава се дефинише као монопол над легитимном употребом силе, да ли се слажете?
- Вучић (онако као мудро, забављено): Тако је
- Студент(киња): И у једној држави, ту силу спроводи војска и полиција.
- В: Да.
- С: Стога је потписивање Бриселског споразума, којим се даје монопол над легитимном употребом силе на Косову ОВК терористима директно кршење кривичног закона Србије који проглашава да свако признавање окупације дела Србије кривично дело за које следује казна затвора од минимум десет година, у складу са Уставом Србије који Косово препознаје као део Србије. Нова власт ће се потрудити да Ивица и ти, као потписници признања окупације завршите на робији у складу са законима Србије.
Устане и крене, ако се Вучић побуни само понови да нема шта да се дискутује са криминалним издајником
То ако би се извело успешно би био тежак шах мат који не би очекивао а уживо пренос би грађанима а) развејао сумњу да су студенти "издајници" б) утувио да је Вучић издајник који је починио кривично дело