Šta je novo?

Izbori 2025

Брнаба по први пут у својој политичкој каријери рекла истину.

Притом, људи, саберите два и два. Пицула је ту да набацује режиму поене на терену јефтиног национализма. Не би ме чудило да ради управо та усташка веза, пошто је Брнаба сличног порекла.

Тај Пицула је један од стотина ппсланика евро "парламента". Неки новинари треба да дођу до њега па да га питају нешто за Србију, па онда он увек да одговор који је чист зицер за режим и онда то ови циа медији пренесу.

Провидно до зла бога. Скоро као снс скупови. Не ложите се и не падајте на функцију и кулисе иза тог агента.

Пицула ради за исте газде као и СНС, ЗЛФ и ПСГ. Тачно се види и координација у акцијама. А све изгледа као да СНС и сви ови имају супротстављене ставове, али фора је што је то само позориште.

И СНС и Пицула и ЗЛФ и ПСГ и Риђи, апсолутно сви имају само један циљ - статус кво и наставак колонизације. Не треба се заваравати, ЕУ не жели да Србија поврати ни мрву суверенитета, а домаће подгузне муве су ту да испуне тај задатак.

Па искрено ми реците, било ко из такозване опозиције, од чега би живео да не добија кинту из буџета и из ЕУ? Осим Кавчића и Радуловића који су стручњаци у својим областима, са озбиљним портфолијом, и гле чуда омрзнути од стране еу фаланге, комплет опозиција нема капацитет за више од седења у трафици у трећој смени.

А 100% нема ни физичке способности за скелу, крамп или мешал'цу.

Буквално би били гладни да нема фондова и/или буџета.

То је и била поента мог поста, само треба прочитати.

У држави имамо ћавиинијеста дупле пасове, а кад сагледамо ширу слику добијемо цео систем тикатаке састављен од наших политичара и целог истока и запада. Гвардиола би био поносан... На нама је да одиграмо паметно као Мурињо и да ра....емо тај досадни антифудбал па да прославимо уз подигнут прст.

Koliko smo svi prsli govori i to da nakon posta u kome piše da su PSG i ZLF uputili pismo EU da uvedu sankcije političarima na vlasti, nekoliko sledećih postova pljuvačine po Đilasu zbog toga, iako nema nikakve veze sa tim pismom.

Koliko smo svi prsli govori i to da nakon posta u kome piše da su PSG i ZLF uputili pismo EU da uvedu sankcije političarima na vlasti, nekoliko sledećih postova pljuvačine po Đilasu zbog toga, iako nema nikakve veze sa tim pismom.
Ne mora Djilas da ima veze sa tim pismom. Dosta mu je to sto je direktno povezan sa sns preko expa. Vise mu ne veruju ni njegovi iz stranke :D

Не могу да ову вечиту драму око истока/запада протумачим као ишта осим напорне тежње људи овде да жале за правим вођом који ће све одлуке доносити уместо њих и стога је питање само - изабрати праву опцију која није издајничка.

Онда они нек се баве политиком ја не морам ни да пратим шта се дешава, друг Тито зна најбоље ти ћути и ради

Оно што је коренито и кључно јесте изградити систем у коме ниједан политичар ни не може да буде издајник или доноси кључне одлуке на своју руку већ да за свако важно питање буде везан народном вољом, да мора да поштује важеће законе и Устав који је народ референдумом изабрао а свако питање које се појави ван истог се референдумом и решава. Да потпуно буде небитно и да је на власти Вулин и Бешири, јер свеједно не могу ишта да ураде ван воље народа и народног интереса како га народ разуме. И тада ће моћи да се доносе глупе одлуке на штету земље ради истока/запада али ако су по вољи грађана по дефиницији нису издајничке

Nego, veliki Srbi gde vam je lider Šarović???🤔
Овде нико није исказао поверење у Шаровића нити је члан његове политичке организације па с тога не знам коме се овде обраћаш тим речником из 90их?

Али види се партијска доследност. Твоја партија призива санкције запада, кука тамошњим шефовима...Демонстрација тоталног неразумевања појма државе, суверености и надлежности.

Да режим хоће да додатно профитира на вама, лагано и лицемерно би могао ваш допис да провуче као удар на уставни поредак Србије. Да ствар буде тужнија, парламентарна странка стоји иза тог позива на санкције

Pa šta? Treba ga stalno spominjati, ne oglasi se ni Vu*ić nekad pa ga spominjemo.

Evo još jedna stvar, stalno priča kako je politika nešto ozbiljno, ne mogu to sad tek tako da dođu neki neukaljani sa strane, trebaju tu stručnjaci ipak poput njega, Lazovića, Grbovića...

A sad hoće vladu sa prelaznu vladu nestranačkim ličnostima 🤣

Не могу да ову вечиту драму око истока/запада протумачим као ишта осим напорне тежње људи овде да жале за правим вођом који ће све одлуке доносити уместо њих и стога је питање само - изабрати праву опцију која није издајничка.
Значи суверенизам.

Ne sviđa mi se ovo odsustvo naše reakcije na njihove šetnje.

Počeće da šetaju svaki dan i šta onda?

Dobićemo Ćacilend u pokretu, a ti narode sedi kući. Što neko napisa na internetu, smejali smo se kad su okupirali Pionirski park, pa je bilo ne idite tamo, nećemo da provociramo, odustaće čim vide da ih kuliramo, pa su dovukli traktore, pa sa šatorima blokirali Bulevar, i sad imaju i betonske barijere i pandure 24/7, praktično okupirana teritorija.

Opet se dešava ista stvar, nećemo da izlazimo da ih provociramo, oni to žele, mi smo pametniji i sedećemo kući. I dan za danom, ovaj će ustaliti svakodnevne šetnje i maltene (pri)gušiti pobunu.
Brate pustiš ih da se vidi koliko su jadni. Nek šetaju svaki dan, samo će biti jadniji iz dana u dan ko ih šiša. Na nama je da zviždimo sa terase. Mi kad budemo šetali biće nas mnogo više.

E ako je Bocan-Harčenko to rekao, a N1 preneo, onda to mora da je tako sigurno...

nemoj mi reci da ne verujes niti jednom mediju?! to je bas tuzno,

...

Prilozi

• Screenshot_20250821_181054_org_telegram_messenger_LaunchActivity.jpg
    Screenshot_20250821_181054_org_telegram_messenger_LaunchActivity.jpg
    116,3 KB · Pregleda: 16
  • Screenshot_20250821_181054_org_telegram_messenger_LaunchActivity.jpg
    Screenshot_20250821_181054_org_telegram_messenger_LaunchActivity.jpg
    116,3 KB · Pregleda: 16
Vrh