Radili su to radikali i 90-ih samo protiv drugih nacionalnosti a naših sugrađana.Цвијетин Милојевић је заиста у праву. Режим у стопу прати развој и хронологију потеза нацистичке партије 30их с том разликом да је ово усмерено искључиво на сопствени народ а не на етничку и религијску мањину, што целу ствар чини још луђом.
Ево сад масовно уништавају локале и послове неподобних. Ишчекујемо кристалну ноћ.
Понављам, неће бити избора. Ово ће се на жалост завршити другачије. Режим је задао тон и себи зацртао начин на који ће завршити. А сви сарадниции и слуге режима ће платити високу цену.
Опет. Не фантазирајте. Ова клијентелистичка колонијална развалина не може ни у теорији да крене на никог осим на свој народ а са доминантном националном мањином у Србији предано ради на обрачуну са Србима на Косову, трговини људима и наркотицима.Ja koliko vidim nema nikakve razlike.
Nacisti su se prvo obrušili na komuniste, socijaldemokrate, demokrate i liberale. Jednako su koristili svoje jurišnike kao ovaj što koristi ćacije.
A nakon toga su se obrušili i na verske i druge manjine, čim su uspostavili vlast.
Ovaj naš ima za to spremne četničke odrede, patrole, levijatane...samo da to dodje na red.
Negiranje i prelaženje preko toga nas je dovelo do ove situacije tako što su radikali i slučani radikali doveli ove ekstremiste na vlast predvođene ratnim huškačem.Нису. Неупоредиво и неважно. Не потурај расправу о тим тривијалностима којима и даље робује та изгубљена генерација 90их.
Pa sad...Doveli su ga oni medju nama na vlast, a ne Nemci. Isto kao što su Nemci doveli Hitlera na vlast a ne Englezi. Ali sad je te naše glasače i bele listiće prilično sramota pa često izmišljaju izgovore da je neko treći zapravo zaokružio listić...
Za sutra se u Leskovcu, B.Petrovcu, Pozarevcu i ne znam gde jos...u popodnevnim casovima organizuju protesti Protiv Blokada.
Kao su nestranacki, ali sns promovise spot.
Ne znam kako odgovoriti, da li ce se narod tada okupiti takođe ili ignorisati sendvicare.
U glavnom, njemu je to sansa da kaze "eto narod hoce smirivanje".
Cudi me i da fakulteti ne smiruju stvari, ali verov imaju neki plan, videcemo.
^^Те провокације у Врању и осталим местима су дуго најављиване као следећи корак ћација. Само треба окренути леђа и игнорисати их, као и сваки њихов потез.
Pa sad...
Pogledati rezultate izbora 2012.
Neko je naredio Dinkiću, Dačiću i manjinama da prelete.
je*******o pobedu Tome, mogao je da bude predsednik i deli ordenje.
Ухххх, кад неко крене да ми прича како су жути барем били пристојни увек се сетим ове фонтане, хеклера у поштанској, партијско-тајкунске хајдучије током приватизације, хашке хистерије, евроталибанске хипнотизације и наравно антологијског перформанска нишке омладине ДС-а. Они су само имали среће јер није било распрострањеног интернета и фенси телефона 2000их па да се документује сва та деструкција и непристојност режима а посебно његове периферије.
Да се одмах оградим, знајући шта ће доскорашњи евроентузијасти написати: СНС је наставио где је ДС стао и досегао неслућене размере деструкције, непроистојности и издаје. Поента уписа је само да жути нису били пристојни, част изузецима. У СНС-у више нема ни изузетака.
Ниво разумевања политике детета од 12 година. Динкић прелетео јер није моралан човек??Gde nadje Dinkićeve, pa oni su upravo skup likova koji nemaju nikakvih moralnih skrupula, naravno da će da prelete. A Dačić je već bio sa Vučićem u vlasti. Nikakav gur sa strane tu nije trebao, već fotelje. Dačić je dobio ni manje ni više nego premijersko mesto, vodeći stranku koja se jedva borila za cenzus nekoliko ciklusa pre, do Tadićeve rehabilitacije. I onda smo dobili istu vlast sa istim likovima kao onu koja je uvela Srbiju