Bulbulderac17
Expert
Neki novi suzavac danas izgleda...? Novi dobavljač?
Sve pandurske lažne hitne imaju početni broj tablica BG-16xx-xx imaju drugačiji font od svih ostalih i ne piše im koji su ZC. Lako upadljive, koriste ih ko marice.
U Loznici policija udara ljude koji zvižde na Karleuši. Zamisli dođeš na taj nivo![]()
Дешава им се нежељена масовност протеста, дешава им се српски инат па је одмах дошла директива да се разводњава прича.Šta se dešava ovi na N1 se bave jajima u Loznici.
To me jako raduje.Узмимо у обзир да се све ово дешава у време одмора. Замислимо шта ће бити на јесен.
Kako se to radi u Priboju, samo nemam snimak ( mislim da jeste Pb) okacice @stex_pb
Izasao komandir da kaze kako oni nisu tukli niko od njih i da ce dati otkaz ako se ispostavi drugacije.
Ima od mene jedno Bravo, ALI
bio je tu, okrenuo glavu i dalje je u policiji iako su napravili zverstva...nije on mnogo odmakao.
Ostaje znaci Prijepolje koje ne znam sta se desava i Uzice za koje se nadam da ce se saznati ko je i sta je. Ne moramo mi, nego da se zbog tuzbi zna.
Pa mogu i tamo komandiri da izadju i kažu nismo mi… Da je rekao ko jeste, imao bi bravo.Ostaje znaci Prijepolje koje ne znam sta se desava i Uzice za koje se nadam da ce se saznati ko je i sta je. Ne moramo mi, nego da se zbog tuzbi zna.
I da retardi prestanu da dovode decu na ovakve proteste, gledao sam juče kako beže od suzavca sa decom !!! Ovo je rat, nije porodična šetnja.
Priboj je izgubio status nekadasnjeg SuPa, sada je samo PS podređena Prijepolju. Tamo su glavniPa mogu i tamo komandiri da izadju i kažu nismo mi… Da je rekao ko jeste, imao bi bravo.