Šta je novo?

Izbori 2025

Sve pandurske lažne hitne imaju početni broj tablica BG-16xx-xx imaju drugačiji font od svih ostalih i ne piše im koji su ZC. Lako upadljive, koriste ih ko marice.

U Loznici policija udara ljude koji zvižde na Karleuši. Zamisli dođeš na taj nivo :D

Sve pandurske lažne hitne imaju početni broj tablica BG-16xx-xx imaju drugačiji font od svih ostalih i ne piše im koji su ZC. Lako upadljive, koriste ih ko marice.

U Loznici policija udara ljude koji zvižde na Karleuši. Zamisli dođeš na taj nivo :D
ec189sxif1.jpeg

202502-jpg.242940

22501-jpg.242942

Ako se dobro sećam snimka sa primopredaje (iz drona), ima ih 10 komada.

Poslednja izmena:
Да, где су бајкери? Где су ветерани? Видео сам их укупно 5 за ова три дана. Очекивано.

Šta se dešava ovi na N1 se bave jajima u Loznici.
Дешава им се нежељена масовност протеста, дешава им се српски инат па је одмах дошла директива да се разводњава прича.

Генерални утисак - Сад нема назад. Лош је тајминг, најгоре околности али то је што је. Удри по систему па шта нам Бог да.

I dalje se čak ni sa kao naše medijske strane ne piše o tome da policija punom snagom napala građane koji su mirno protestovali.

Sve i da je neko ih nečim gađao, bio ubačen ili ne, policija to ne sme da se radi.

Onda se izdvoje ti koji gađaju i uhapse.

Ovo što su uradili je grubo gršenje zakona i ozbiljno ugrožavanje sigurnosti građana i to ne samo učesnika protesta.

Što je i logično da je protivzakonito, da ovo može ovako, onda svaki skup u Srbiji bilo koje vrste može da se pretvori u masakr policije nad okupljenima.

Dođe par ljudi i nečim gađaju i policija onda masakrira sve. Na šta bi to ličilo?

Ako je danas neko i gađao uopšte.

Tek da ne ulazim u to šta sve navijači rade pa nikad ne prođu ovako. A ni ne trebaju ni oni da prolaze ovako, osim baš u ekstremnim situacijama. Odnosno, nije to ništa komplikovano, samo sve po zakonu da se radi.

Ne vidim nigde kao vest, a trebala bi da bude glavna vest da su policajci iz čista mira na najbrutalniji način razbili miran skup.

To da li se neko ložio i došao da se bije i bilo je u planu možda i da ne bude miran, to su pretpostavke, a ne može se na osnovu pretpostavka intervenisati.

Govna.

,, ... Замислимо шта ће бити на јесен.... ,,

Da... bice masovnih okupljanja po kvantašu, nosice se đakovi paprika i dr zimnice a izbezumljeni rodtilji trčace od knjižare do knjižare da pronadju školske udjbenike a ko ima sreče , posadice babe i dede da čekuju u redovima za ulaz u knjižare. Tu i tamo zbog restrukturiranja raznih firmi, bice bice okupljanja u protestima radnika kojima u glavi odzvanja kako pregurati nadolazecu zimu baš sad kad im treba ovo ili ono...
Beograd....
Ah da... očekivanja da ce se neko odreči pečenih paprika, ajvara, turšije? .... to je van pameti. Hoće li iko svoje dete ostaviti bez knjige, radne sveske ?... I to je van pameti.
Može li iko smireno gledati sebe dobro ne pripremljen za zimu?.... Tek to je van pameti.
I neki zgubidan da mu pridje i predloži da gubi vreme na ulici rizikujuci svašta nešto samo da bi politiku i izbore ubrzao za par meseci a možda i zgubidana da ufotelji,
Ma hajde .... obavezno, ispunice se sigurno takva očekivanja.
Više ima šanse da se mobilišu penzosi iz parkova nego radni čovek.
E... a oktobarski studetski ispitni rok uvek je bio da se uradi propušteno.
A uuu .... pa nisu ništa ni radili tako da tu nema problema, nema šta da se u uradi tj popravi zadnji čas, pa ce biti ko.šaše i pleve koju vetar nosi. ....

Poslednja izmena:
Kako se to radi u Priboju, samo nemam snimak ( mislim da jeste Pb) okacice @stex_pb
Izasao komandir da kaze kako oni nisu tukli niko od njih i da ce dati otkaz ako se ispostavi drugacije.
Ima od mene jedno Bravo, ALI
bio je tu, okrenuo glavu i dalje je u policiji iako su napravili zverstva...nije on mnogo odmakao.
Ostaje znaci Prijepolje koje ne znam sta se desava i Uzice za koje se nadam da ce se saznati ko je i sta je. Ne moramo mi, nego da se zbog tuzbi zna.

Kako se to radi u Priboju, samo nemam snimak ( mislim da jeste Pb) okacice @stex_pb
Izasao komandir da kaze kako oni nisu tukli niko od njih i da ce dati otkaz ako se ispostavi drugacije.
Ima od mene jedno Bravo, ALI
bio je tu, okrenuo glavu i dalje je u policiji iako su napravili zverstva...nije on mnogo odmakao.
Ostaje znaci Prijepolje koje ne znam sta se desava i Uzice za koje se nadam da ce se saznati ko je i sta je. Ne moramo mi, nego da se zbog tuzbi zna.

Brišu profile....

Odličan post. Nešto pametno i od breditora.

Pošto hoće centrala da pogreši jednom... a oni već drugi put namerno na najbrutalniji način guše miran skup, nema nam druge.

I dalje stojim iza toga da ću nabiti u bulju molotovljev koktel svakom ko ga spomene a kamoli ako vidim da ga sprema, ali čovek mora da se zaštiti od suzavca na primer kako zna i ume i nije dužan da isti guta.

Mrzim kad se protestu otmu. Mi izađemo da se šibamo 2020. godine i dođu retardi da sedamo i ne nasedamo. Proglas kad organizuje protest poput onoga na Terazijama, dođeš da slušaš govore, ne da se biješ. Srbija protiv nasilja je bio narodni protest, još nedefenisan u kom će pravcu ići, a onda ga je opozicija/,,opozicija'' otela, pretvorila u besmislene šetnje i ugušila. I tako dalje.

Studenti su se odlučili na mirne proteste. Bili su u pravu što nisu slušali nikoga. Svi internet ratnici koji bi se zaleteli na kordon i iznabadali deset pandura, upali u institucije i oslobodili su Srbiji su samo internet ratnici i ni ne idu na proteste, ma, ni do prodavnice. Bitno je bilo ne podleći pod pritiskom takvih. Narod je većinski želeo mirne proteste uz domišljate načine kako da se postignu rezultati.

Međutim, sad izbora nema, mi izađemo, oni nas biju iz čista mira. Tako da, mora se učiniti sve da se zaštitimo.

Ovo iznad je jedan ok komentar koji se vidi da je pisala razumna i odrasla ocena, a ne napaljeni tastatura ratnik.

Vrh