Šta je novo?

Izbori 2025

Ja sam uvek tu, ali ne možemo gurati glavu u pesak kada činjenice govore drugačije.

A kada bi se igrali već rata, sjajno je pozicioniranje između kordona i ćacija ispred SNS-a sa jedne strane i ćacilenda sa druge.

Ovi te pojure sa jedne strane, a onda izlete ovi iz ćacilenda da te mlate i hapse. I to se spuštaju, što je uvek prednost u svakoj bici, a ti trči uzbrdo.

Kao i svaki skup kod Slavije gde mora onda uzbrdo da se ide.

Onda lepo kod Pravnog skupljanje i udri na ćacilend.

U svakom slučaju, izađite na ulicu, na internetu stvari deluju strašnije nego u stvarnom životu. A i nema nam druge.

U stvari, jedina druga opcija je potpuna izolacija od svega, ko može, svaka mu čast, ali i nek jede govna.

Нестале су две особе на релацији Солун — Олимпијска плажа.
1755273751100.png

Србија у страним медијима.

Jok ti si.
500 metara u Pištolj mali rodjen mi je pradeda. Ne pali mi Bg kontejnere a to dal se ,,šibabete ,, sa nadležnima , baš me briga to im je u opisu rada i placeni su i za to. A vaša volja.
Bez obzira ko je ce da drugi ili isti zauzme upravu ovako ili onako meni isto, moracu da radim, platim troškove, porez i dr.
Zašto da placam posle smirivanja situacije ove izgorele kontejnere?

Vučiću je defetizam svake vrste i svakog intenziteta (od najmanjeg do najvećeg) glavno oružje.

Koliko god vam delovalo s vremena na vreme da je manje ljudi, podrške ili volje - ne predajte se tom osećaju jer upravo je to glavno Vučićevo oružje.

Priboj je poslao imena i podatke porodicama u Valjevo da mogu da se bave pravno. Kažu da su podatke lako nabavili, odmah je iscurelo iz SUPa.
Jedan je skinut sa liste jer su dokazali da je bio u patrolo u gradu.
Botovi kmeče jer se dele podaci javno :( :(

Narod je ispred stanice, bez incidenata je trenutno. Nema vidljive policije osim jednog sa kamerom koji sve snima

Nisam za ova centralizovana okupljanja...više sam da ih razvlačimo od Sopota do Petrovčića. Kad su oni na jednom mestu ne možemo ništa...nikad nismo ni uspeli da probijemo a da ne dobijemo batine. Ovako ih izmorimo trčimo...od jednog lokalnog sedišta SPSa do SNSa...i tako redom...svaku košnicu i mravinjak da pokrijemo. ...da ne kažem brlog.

Dosli žardanjerci, u oravu si @GOJE , na X neki kukaju da vas je malo, ne bih rekla, ne znam gde ce oni sa Autokomande

Само стрпљиво, само притисак, само тензија. Сваки дан ђаволима попуца неки шав, испадне неки шраф, и опадне нака влас. А о разуму да не говорим. Има сасвим довољно људи.

Vrh