Sve je u svrhu zastrašivanja, izrađeni smo kao majmuni.
Možemo biti ozbiljni i raditi sa onim što imamo ili lagati sami sebe i ložiti se.
Naročito celoj situaciji doprinese majmunčine na internetu, a juče sam prvi put imao prilike da vidim u praksi kako to izgleda, odnosno osoba koja bi na internetu sve izlomila je neko ko uopšte ni ne ide na proteste, ma, jedva da generalno izlazi napolje.
Zajedno sa režimom, režimskim opozicionim medijima i imbecilima pre svega po redditu i sličnim mestima, odradili su posao kako treba. Psihološku bitku su ošurili.
Sinoć tek na kraju kad je došlo još malo ljudi i kada je stigao i Voždovac, moglo se reći da je bilo više nego na Banovom brdu preksinoć. Veliki protest u centru je dugo vremena imao manje ljudi nego praktično pa spontani na Čukarici.
A zašto? Pa zato što sve na ljude utiče. Ne mislim da ima ubačenih elemenata, ali recimo sa njihove strane onaj pištolj, odmah to unese nemir u narod.
Pa onda svi, uključujući mene, popušimo to, pa sad kao pravimo mimove i mnogo smo zaje*******ani, baci kobre da se igramo. A u stvarnosti, upotrebljen je pištolj i sve to psihološki utiče na ljude.
Onda uhvatili ćacija i skidali golog. Pa neko viče - je*******ite ga. Internet u euforiji. Juče svi ponavljaju - skinite ih gole, he he. U tome već nisam učestvovao, cela priča mi je gadna od početka.
Pa onda kreće standardna priča, ne vodite kerove i decu, kako se maskirati, kako napraviti molotovljev koktel... naravno, sve internet ratnici pišu, ljudi koji je jedino sretnu Glovo dostavljača preko dana.
je*******o vas molotovljev koktel, ja ću vam ga nabiti u dupe ako ga vidim da ga nosite.
I šta je rezultat? 4, 5 hiljada ljudi sinoć. A ni to nisu bili neki heroji nego su većinski pobegli kad je krenulo sve.
U pola 8, kad je počinjao protest, još je saobraćaj funkcionisao normalno.
Tako da, manimo se šupljih priča, to je realnost. Juče su svi heroji imali svoju šansu, svi oni koji mesecima pljuju po šetačima kerovi i kako bi oni tamo isprebijali sve da im ovi ne smetaju i ne viču da su nenasilni protesti.
Nisu ovi na vlasti nikakvi 4d šahisti nego glupi radikali koji su silom postigli sve.
Mi smo pamet. Imamo studente svih fakulteta i većinu njihovih profesora.
Tako je ovo i zaživelo, zato je i uspešno, bili smo pametniji i 3 koraka ispred njih.
Među nama su psiholozi, sociolozi, istoričari, politolozi...
Ali ne, ajmo na juriš protiv radikala. U booooj, krenite junaci sviiii!
Tačno se ,,izovertinkovalo" za sve pare. Sa pozitivne i slobodarske atmosfere na ulici i pozitivnog duha, nagutao se narod interneta u naredna 24h, N1, redita i sranja i završilo se brojčanim debaklom.
Zato su i mogli da nas jure po ulicama jer je bilo malo ljudi.