stex_pb
Expert
- Učlanjen(a)
- 04.08.2019.
- Pohvaljen
- 20.849
Zna se koga Kobre mogu da čuvaju.
Ja se zaista nadam da neko beleži i piše tužbe za sva kršenja zakona koja su izgovorili svi na vlasti.
Premijera čuvaju policijske jedinice koliko znam. To je uvek bila vaga Predsednik - vojska, Premijer - Mup.ipak su imali pravo da čuvaju bivšeg ministra / premijera (6 meseci po prestanku mandata), ali nisu ispošovani protokoli i bezbednosne procene.
![]()
Novinar Bokić: Vučević zloupotrebio Kobre, nije ni smeo da bude u prostorijama SNS-a
"Miloš Vučević kao nekadašnji premijer i dalje ima pravo i štiti ga jedinica Kobre, ali da je urađena bezbednosna procena, on ne bi smeo da bude u prostorijaman1info.rs
Eh kada bi Kobre shvatile da su zloupotrebljene i da su samo zbog političara dobili batine.
Ne moramo mi nista. Ako zakon ne vazi za njih ne vazi ni za nas.Ponavljam, policija je od Vrbasa jasno pokazala sta jje i kako, a mi moramo po zakonu.
Imamo svedocenje da je ovaj sa pistoljem imao neku legitimaciju oko vrata.Nema niko, vidi se na onim snimcima da su bili u potpunom mraku. Ovom se vidi samo zato sto mu se pomerila majica. A tad je bilo gotovo. I kakav pokusaj ubistva kad je samo ogreban?
U ćacilend su sinoć ulazili auti sa stranim tablicama ali nisam skontao koje su. Možda su baš ove. Nisu nemačke/austrijse, te se lako raspoznaju.Међу полупаним колима СНС батинаша се нашло возило са Пољским регистрацијама. Све је јасно: смрад довлачи олош из Пољске!
Pogledajte prilog 248421
Боже мој, шта се ради.
Pogledajte prilog 248422
Мислим да бела мајица држи сузавацNa slici se zapravo vide tri pištolja.
Pogledajte prilog 248423