Šta je novo?

Izbori 2025

1000048923.jpg

Због дуплог паса Информеру.
Da ne zaboravimo i kad je izvadila one bajate skaj prepiske i namestila Vučiću volej za one slike sa paketa droge da se skrene fokus na dan kad je Jadar proglašen za strateški projekat i pribijen student čiji je otac penzionisan zbog podrške studentima.

Navijači Zvezde ušli na sporedan ulaz​

Reporterka televizije Nova izveštava da su na sporedni ulaz ušli i navijači Zvezde, ali i lica, verovatno pripadnici privatnog obezbeđenja, koji su bili u Zaječaru i tokom posete predsednika.

"Za njega je najvažnije da je upao u takozvani zlatni sat, odnosno da je u prvih sat vremena od udara već bio u bolnici i u njegovom slučaju sve je urađeno besprekorno. Bilo bi lepo kada bi obični građani bili operisani isto kao i on, u najkraćem mogućem roku, ali to se retko dešava", objašnjava za Nova.rs neurohirurg, koji je zamolio da ostane anoniman.

Kao i HeVcegovačkom udbašu kad je prošle godine pozlilo pa su mu odma poslali 4 Škode pod rotacijama da krče put za Hitnu...

Pu je*** ti i prestonicu i građane koji se bune.

Ako, ponizila vas policija, dovela pojacane ćacijq i onda kulturno izgurala protestante....
A vi svi spavajte, ispijajte kafice i imajte preča posla... i treba da vam Ćacilend stoji ispred svakr zgrade, da vam demontira makar jos jedan most MILION IPO LJUDI ZIVI, vise u Uzicu izađe.
Da ste bili brojni nista vam ne bi mogli. Ovo traje SATIMA, NIKOG NE ZANIMA.

Sta bre vi ocete, zgodno kad je šetnjica i blokadica, a kad se pojavi policija i sns fukara onda Užiceeeee, pi kakvi ste.
Da je 3 ulice izaslo, vise bi ljudi pomoglo, sramote jedne. I ne zanima me ko ce da se naljuti, bas sam besna.

Nemate osnovno za zivot, neki kanalizaciju, drugi vodu, svaki drugi dan neka pucnjava, nelegalna gradnja, a vi češete dupe i ne izlazite da pomognete sugrađanima.

Ma pu, kod nas u Uzice otisli svi okolni gradovi, vi ne mozete u Zemun.... Treba da vas jašu kao magarce. Ako ako, nek vam svaki park zazidaju, nek vam nelegalno ruse kuce i zgrade, iseljavaju kad vas 10.000 nije doslo! Treba, zasluzili ste, svi od reda.
Kad ste videli kordon policije, da ste puzali, stigli bi na vreme, ali necete, ako ako.

Treba bre ovo da se zabatali, kad je vama zgodno, pa i nama je. Mi u unutrasnjosti smo navikli

E tako

@Igor , uh mnogo sam besna. Razumem i to sto kazes, ali bas su bedni. Da puste da udare onog Darka, da gađaju kamenjem, flasama, i da policija dovede ćacije...pa stvarno je previse...
sad na Informeru kao policija juri neke blokadere, aham, to sns glumata.
@BillHicks koju vrucinu?, kod nas ima 13-14 stepeni :) doduse BG je topliji

Ovo mi se dopada i sa tim cu da zavrsim. Izvinjavam se na uvredama, neka nigde mira nemaju, a za septembar skupljajte snagu, pa se ćeramo.

Vrh