Pu je*** ti i prestonicu i građane koji se bune.
Ako, ponizila vas policija, dovela pojacane ćacijq i onda kulturno izgurala protestante....
A vi svi spavajte, ispijajte kafice i imajte preča posla... i treba da vam Ćacilend stoji ispred svakr zgrade, da vam demontira makar jos jedan most MILION IPO LJUDI ZIVI, vise u Uzicu izađe.
Da ste bili brojni nista vam ne bi mogli. Ovo traje SATIMA, NIKOG NE ZANIMA.
Sta bre vi ocete, zgodno kad je šetnjica i blokadica, a kad se pojavi policija i sns fukara onda Užiceeeee, pi kakvi ste.
Da je 3 ulice izaslo, vise bi ljudi pomoglo, sramote jedne. I ne zanima me ko ce da se naljuti, bas sam besna.
Nemate osnovno za zivot, neki kanalizaciju, drugi vodu, svaki drugi dan neka pucnjava, nelegalna gradnja, a vi češete dupe i ne izlazite da pomognete sugrađanima.
Ma pu, kod nas u Uzice otisli svi okolni gradovi, vi ne mozete u Zemun.... Treba da vas jašu kao magarce. Ako ako, nek vam svaki park zazidaju, nek vam nelegalno ruse kuce i zgrade, iseljavaju kad vas 10.000 nije doslo! Treba, zasluzili ste, svi od reda.
Kad ste videli kordon policije, da ste puzali, stigli bi na vreme, ali necete, ako ako.
Treba bre ovo da se zabatali, kad je vama zgodno, pa i nama je. Mi u unutrasnjosti smo navikli
E tako