Šta je novo?

Izbori 2025

Deo birača desničara upravo i smatra Vučića za manje zlo, ili nije otvoreno protiv njega jer nemaju alternativu, a ovo svrstavanje Čanka i ekipe uz listu studenata u blokadi i nepostojanje ograđivanja od njih će učiniti da bi u toj listi ne nađu alternativu.

Već imamo ideološki heterogenu vlast. Ne treba nam još jedna takva, što znači da se u suštini državne politike ništa osim ličnosti promenilo nije.
Stranke koje su podržale listu studenata u blokadi su ili doprinele trenutnom statusu KiM i države u celini, tj. one, koje su imale vlast, ili bi, one koje na vlasti na republičkom nivou nisu bile, prećutale primanje tzv. Kosova u međunarodne organizacije, ne verujem da bi baš otvoreno lobirali, a potrudili bi se i da što više distanciraju Vojvodinu od Srbije, o Raškoj oblasti da ne govorimo...
СНС није идеолошки хетерогена, нити је странка, већ криминална организација. Нисам знао да Двери (које такође подржавају студенте) подржавају Бриселски, Вашингтонски и Охридски споразум?

Jasno. Kljucna rec je "mislim", s obzirom da se ne zasniva na cinjenicama. Ja bih pre isao na pregovore ili glasao za sve pomenute ili za Nestorovica, Sarovica, Seselja, itd. jer su ili dokazivo bolji ili bar nisu dokazano losi kao SNS.
Mogu slobodno da kažem ,,smatram''.
Za Šarovića i Nestorovića bih glasao, dosledni su u pogledu svojih uverenja, za Šešelja bih dobro razmislio, jer je već podrškom SNS-u zapostavio svoju ideologiju i program. Za SNS, DS, SSP, LSV, PSG i slične, ni u snu.

Šarović podržava studentsku listu. Kao i Lompar. Dveri... Đoković... Kusturica...

СНС није идеолошки хетерогена, нити је странка, већ криминална организација. Нисам знао да Двери (које такође подржавају студенте) подржавају Бриселски, Вашингтонски и Охридски споразум?
Kako nije heterogena, sa njima su i bivši radikali i bivši G17+ članovi i bivši demokrate. Sa njima su i zagovornici LGBT propagande i protivnici tog narativa...
Što se Dveri tiče, njihov izbor, nije prvi put da se svrstavaju sa ideološkim neistomišljenicima, mislim da su morali postupiti poput Nestorovića.

To nije heterogeno vec shizofreno tj. sa njima su svi koji podrzavaju samo💰a zabole ih za ideologiju, prava, drzavu, itd.
Mogu slobodno da kažem ,,smatram''.
Za Šarovića i Nestorovića bih glasao, dosledni su u pogledu svojih uverenja, za Šešelja bih dobro razmislio, jer je već podrškom SNS-u zapostavio svoju ideologiju i program. Za SNS, DS, SSP, LSV, PSG i slične, ni u snu.
Svakako glasas za SNS ne podrzavajuci alternativu. Samo to radis posredno, dovodeci u zabludu dobar deo naroda. Da svi desnicari, levicari, centralisti, monarhisti, itd. kojima je SNS manje zlo od studenata, zborova, bilo koga iz opozicije to pokazu glasanjem za SNS, ne bi bilo nedoumice da AV i SNS zastupaju vecinu, ne bi bilo price o kradji izbora pa samim tim ni protesta i blokada.
A vi nista ne bi izgubili, jer i pored glasanja za SNS mozete da ostarite cekajuci tu "pravu alternativu", "spasitelja" ili sta vec.

Kako nije heterogena, sa njima su i bivši radikali i bivši G17+ članovi i bivši demokrate. Sa njima su i zagovornici LGBT propagande i protivnici tog narativa...
Kako se ložiš na Putina i držiš ga na profilnoj kada njega podržava i Karleuša na primer, SNS kuja, žena bez morala, LGBT ikona...?

A Putin se nije ogradio od nje.

To nije heterogeno vec shizofreno tj. sa njima su svi koji podrzavaju samo💰a zabole ih za ideologiju, prava, drzavu, itd.

Svakako glasas za SNS ne podrzavajuci alternativu. Samo to radis posredno, dovodeci u zabludu dobar deo naroda. Da svi desnicari, levicari, centralisti, monarhisti, itd. kojima je SNS manje zlo od studenata, zborova, bilo koga iz opozicije to pokazu glasanjem za SNS, ne bi bilo nedoumice da AV i SNS zastupaju vecinu, ne bi bilo price o kradji izbora pa samim tim ni protesta i blokada.
A vi nista ne bi izgubili, jer i pored glasanja za SNS mozete da ostarite cekajuci tu "pravu alternativu", "spasitelja" ili sta vec.
Ali je na kraju ipak heterogeno, bez obzira na motiv.
Vučiću je za legitimitet dovoljno da za njega glasa onoliko ljudi koliko ih već godinama glasa za njega. To što se jako malo stranaka trudi da privuče glasače vladajuće stranke nije njegov problem.
Nikada ne bih zaokružio stranku sa čijom se politikom i ,,programom'' ne slažem.

Ali ako pričamo o prvim sledećim izborima, nema potrebe da se već sada opredelim za bojkot izbora, jer kako stvari stoje, sigurno izlaze SNS, studenti u blokadi i Nestorović, pa ću verovatno glasati za poslednje.

Pa dobro, to je i poenta, smestili smo zlikovce u zatvor, a nismo zavisili od toga koji zlikovci su trenutno na vlasti.

Pokazali smo se nesposobni kao društvo i država da budemo suvereni i obavljamo samostalno poslove koji objektivno trebaju biti obavljeni i saradnja sa Hagom se, nažalost, pokazala kao dobra i nužna.

Jbg.
Da, i ja sam otprilike tako pomislila. Ali trebaju ljufi i da se druze svakako.
Video sam neke objave gde sazivaju zbor da prave takmičenje u pravljeni pite. Ne kontaji ljudi šta je poenta zbora i da to nije zabavno okupljanje.
Pa moze i da bude, ali i dalje ne znam tacno sta s edesava.
Znam njihov transparent THIS IS STEPA, nisam odavno ni videla, a opet gde i da vidim, samo szo snime N1 na 5min
Malo je i valsica profila na recima "jaka", psuje previse, mozda je sve ovo ne toliko vazno.
Volela bih da ideja Zborova prezivi sve ovo i da uvek imaju ideje i okupljanja, pa nekad i zbog pravljenja pite.

Sve je tačno, daj izbore, još 4 lagane godine na vlasti

Čim piše Ipsos, znaš da je laž.

Биће да је задатак у служби да осипање СНС гласача буде у Несторов загрљај из страха да оду код Шаровића.

Ипсос је ладно објавио "истраживање" по коме странке на власти имају око 59% подршке!!! 33% међу млађима од 30г?!?!?!

Ђаво је бре изгубио и оно мало рација које је имао.

Vrh