Kerovi stoje pored i ćute, mirni ko bubice.
Kako sam ja razumela polićaci su dozvolili da fina gospoda sa sprata gađaju građane.
Ja sam uzivo gledala, mozda su protestanti nalepili nekoliko nalepnica i tu su stajali, ni skandiranje nije bilo neko.
Prvo su trokrilci izasli ,odlepili nekoliko nalepnica velicine poklopca za tegle i zatvorili vrata.
Njihov izlazak je privukao ljude jos ispred prostorija, a kad su oni usli, posle par minuta, otvaraju se gornji prozori i gađaju jajima, flasama i nekim drvecem ili nesto tako.
Policija je trebala da obezbeđuje ceo protest, ali se NIje Pojavila pa su veterani i studenti zajedno stavili prsluke i cuvali protest( opet )(za one koji ih prozivaju,) dupe na rešeto i sve je bilo ok.
Ovde tokom sukoba policija se sklonila i tek kada su momci sa sprata zavrsili bacanje pocela da potiskuje građane.
Polomljen je izlog sns, ali posto su oni povredili glave protestanata, a POLICIJA DOZVOLILA I NIJE PRIVELA, , mala je kompenzacija.
Samo se pitam, kako ce ti policajci na oci sugrađanima. Ja im ne bih nazvala Dobar Dan pa da mi je komsija prvi.
Fukare, kerovi su plemeniti, cuvaju kuci, ginu za vlasnika, ovo su ćacijevci koji dudlaju sendvic i sebe ubeđuju da su morali....
izvinite na recniku bas sam besna.
Ljudi se bore za svoju zemlju, ne daju rudarenje, ovi prave sukobe.
@vucko
sve je to ok i stoji, ali opozicija nista ne moze da uradi, a ( nisu svi) ali mnogi au npr u BG pustili sns da ostane na vlasti....pa se sve skupilo, narod nece opoziciju vise da cuje.
Covece, vlast preporuke iz inostranstva ne postuju, vi razgovarate, oni i dalje, vi molite, oni i dalje, a EU sada vidimo da bi pustili i 15g tako.
E pa da ti kazem. Ja bih rekla HVALA LEPO I IZASLA IZ SVEGA, pa nek glumi demokratiju sa Zukorlicem i Sps u opoziciji.
Ma sve je puklo i prslo, nece nikad dati bolje uslove jer ne mogu ni da prismrde pobedi, oni nek imaju 30% vernih i zaluđenih, ali ostalo fingiraju, kupuju...
On moze da nakrade i pobedi i sada, ali zna da onda tek krece nasa borba, zato i ne raspisuje.
Opozicija je nemocna, potpuno ignorisana i tako je godinama.
On ce da obecava i da popusta, ali nikad dovoljno da to bude ok, a u međuvremenu pravi sistem da izgleda kao da ima demokratije, a u stvari je haos
Zao mi je kroz sta prolazis, ali narod ceni kad se bude na licu mesta na ulici, a ti tu jesi. Parlament je bez demokratije i to je tako