Šta je novo?

Izbori 2025

Sport je u Srbiji nedovoljno popularan. Čak i najveća dva kluba bi odavno bila zakatančena da ih država ne finansira, jer se oni od regularnih prihoda ne mogu finansirati. Ne znam kako zamišljaš da taj crowdfunding funkcioniše, kad se kod nas stadion jedva napuni i na najvećim utakmicama godine.
Можда би био популарнији када би га отргнули из канџи мафије...

Poslednji put
Да ли је Вучић контролисао те криминалне / хулиганске структуре или су и њих и Вучића контролисали други је сасвим свеједно, очигледно је та фарса протеста нестала када су црвено-црни поново зајахали а и Вучић и те криминалне / хулиганске структуре постале и формални део државе.

Што ти "навијачи" онда нису усмерили исту атмосферу према Вучићу, да ни он не сме да потпише било шта око Косова? Где су били?

Не причамо сад о томе да ли их је било на улицама 50.000 или 40.000, није их било НИГДЕ. Сећам се да сам се враћао кући са факса кроз град тај дан када је Србија признала независност Косова помоћу радикала и социјалиста те 2012. године и нигде на улицама није било ни Образоваца ни Заветника ни хулигана, делија, гробара. владика и попова, Алкатразоваца и осталих. Фриленсери су могли да се скупе да протествују испред Владе због пореза али читава маракана "патријота" није могла да протествује против Вучића и његовог признања Косова

Дај молим те, све те "вође навијача" и сличних криминалних структура су удбини керови и наркодилери, уцењени до гуше са дебелим досијеима по неким фиокама који се активирају када год дубокој држави затреба лажирање јавног мњења и насилни протест по наруџби. Нису се они продали већ су све време доследно одани истим господарима, само је тим господарима 2000их одговарало да каналишу незадовољство због окретања ка Западу у рушење демократизације / реформе земље
Na stadionu sam poslednji put bio 2008. godine. Koliko se sećam, bio je meč između Crvene Zvezde i Mladosti iz Lučana. Sedeo sam na istočnoj tribini. Na severu sam bio samo jednom (bočno), bliže zapadnoj tribini. Dok sam sedeo na severnoj tribini, toliko ološa u životu nisam video. Od narkomana, do likova koji te gledaju iskolačenim očima. Ničega tu dobrog nema, to je najgori sloj društva.

Što se tiče navijača i ćutanja na Briselski sporazum, to sam i sam shvatio kada sam bio član RSB foruma (Red Star Belgrade forum). Naime, nekoliko članova se upustilo u diskusiju i zahtevalo da se vođe izjasne o Vučićevoj politici prema Kosovu. Oni su zahtevali da se navijači pobune i pokažu jasno nezadovoljstvo politikom države. Ne treba da vam kažem da su ljudi "popili" trajni ban. U pitanju je 2015. godina. Tu mi je sve bilo jasno, tj. signal da se treba kloniti tog kluba i sporta uopšte.

Poslednja izmena:
I u onoj kolumni koju je Branko Čečen objavio nedavno, o muriji i njenoj lojalnosti režimu, opisan je između ostalog navijački mentalitet. Kaže to su ljudi puni besa, mržnje i rušilačkih nagona.

Nikad ništa dobro nisu donele te horde pavijana i divljaka. Čak i onda kad zapišavaju svoje krajeve pa sve farbaju i kreče u svoje boje, to em što izgleda debilno i seljački, em to rade toliko ofrlje i amaterski da izgleda gore posle petljanja nego pre.

To su prosto degenerisani nezreli izrodi bez pravih poslova i obaveza u životu, sa viškom vremena, besa i energije, i nikakvim doprinosom zajednici, a ni ljudskom rodu generalno. To jedino može da koristi u ratu kao topovsko meso ali i to je veliko pitanje pošto su često previše glupi i divlji da bi ispratili naređenja i rukovali bilo čime kompleksnijim od šipke i banane. A i vrlo brzo prestanu da se bore za cilj i opšti interes i počnu da pljačkaju i majmunišu se.

Žvalavi ladno danas nije ni bio u Novom Sadu, a ponovo arlauče kako je pobedio obojenu revoluciju. Obišao neko gradilište na teškoj periferiji. I još ismeva blokadere što ih nema, iako su ljudi došli da ga "pozdrave" a on po gradu rasporedio 106 hiljada policajaca grada Čikaga, i sam bio u teškoj oružanoj pratnji. Ista priča kao u Požezi pre neki dan.

Dakle - predsednik zemlje skoro 9 meseci ne sme nos da promoli u drugi najveći grad u državi. Kukavica kojoj su gaće pune do grla. Ako ima nekom da nije jasno u kolikom problemu se nalazi žvalava mafija, koliko se boje, i da je njihov pad pitanje trenutka, nikad mu neće ništa ni biti jasno.

Nastaviti pritisak.

Poslednja izmena:
Nema nikakvih izbora ove godine, i to vam garantujem.

Inače izlepili su celu Srbiju noćas ovim posterima.

Pogledajte prilog 244475
Кладим се да су то исти ти радикали урадили као ови што су написали овај графит.
1752343890127.png

Muka mi je od ovih hejterskih kanala. Bukvalno njih placaju da hejtuju i uznemiravaju javnost (Insajder, N1, Nova, Danas...). Oni nikada nista lepo nece objaviti, cak i kada je nesto lepo kao Marina Dorcol oni ce to predstaviti kao lose.

Marina Dorcol je trenutno najbolji stambeni projekat u Beogradu i jedva cekam da ga zavrse.
Pa kad u većini projekata danas imaš ugrožen javni interes, a stavljanje u prvi plan interese investitora

Isključili struju u Užicu......

Због планираних радова на реконструкцији дистрибутивне електроенергетске мреже, данас, 13. јула 2025. године, у делу Ужица доћи ће до привременог искључења електричне енергије у периоду од 8:30 до 18:30 часова.

Muka mi je od ovih hejterskih kanala. Bukvalno njih placaju da hejtuju i uznemiravaju javnost (Insajder, N1, Nova, Danas...). Oni nikada nista lepo nece objaviti, cak i kada je nesto lepo kao Marina Dorcol oni ce to predstaviti kao lose.

Marina Dorcol je trenutno najbolji stambeni projekat u Beogradu i jedva cekam da ga zavrse.
Sreca pa se gase polako evo im al dzazira prva se ugasila sad ce i ostali...
A sto se tice marine dorcol ona je trebala da krene jos kad je djilas bio gradonacelnik pa nije uspeo da je pokrene sa mrtve tacke tj investitor nije bio uopste zainteresovan za bg...
Nadam se da ce posle marine da krene dalja gradnja ka karaburmi gde su sad oni napusteni hangari i nehigijensko naselje
Voleo bih da cujem sta ovde nije javni iteres? I sta jeste pa ga marina ugrizava...

Voleo bih da cujem sta ovde nije javni iteres? I sta jeste pa ga marina ugrizava...
Ja bih voleo da čujem zašto ništa što kažu oni koje ne dele mišljenje koje imaš i ti, nije javni intetes?​

Muka mi je od ovih hejterskih kanala. Bukvalno njih placaju da hejtuju i uznemiravaju javnost (Insajder, N1, Nova, Danas...). Oni nikada nista lepo nece objaviti, cak i kada je nesto lepo kao Marina Dorcol oni ce to predstaviti kao lose.​
Zašto je lepo kada nam sa Informera, Pinka, Happy... kažu da treba da se hapsi bag**, da se upada na fakultete bez poziva, da sve blokade osim onih ispred skupštine treba razbucati a blokadere pohapsiti sl.?​

Fakultet je javna institucija policija moze da udje kad god...studenti su tu da uce a ne da guraju kontejnere po gradu...ispred skupstine nije skup nego asfaltiranje ulice, skup je u parku...a ako toliko studentima smeta taj skup mogli su da se zabarikidirajj u neki parki eto ga 1:1...a i usustini fakultet nije obavezan onaj ko nece da studira nek ne studira, niko nema prava da nekom blokira studiranje...a i kako uvek vama blokaderima je sve izgovor samo da okrenete pricu od marine dodjedjete do kontejnera...

Fakultet je javna institucija policija moze da udje kad god...
Zakon o viskom obrazovanju Član 8:
Prostor visokoškolske ustanove nepovrediv je i u njega ne mogu ulaziti pripadnici organa nadležnog za unutrašnje poslove bez dozvole nadležnog organa te ustanove, osim u slučaju ugrožavanja opšte sigurnosti, života, telesnog integriteta, zdravlja ili imovine.

Fakultet je javna institucija policija moze da udje kad god...studenti su tu da uce a ne da guraju kontejnere po gradu...ispred skupstine nije skup nego asfaltiranje ulice, skup je u parku...a ako toliko studentima smeta taj skup mogli su da se zabarikidirajj u neki parki eto ga 1:1...a i usustini fakultet nije obavezan onaj ko nece da studira nek ne studira, niko nema prava da nekom blokira studiranje...a i kako uvek vama blokaderima je sve izgovor samo da okrenete pricu od marine dodjedjete do kontejnera...
Skup odavno nije samo u parku. Ja ne verujem šta čitam. Gospode Bože. 🤣

Pa šta očekivati od nekoga koga Informer informiše pa veruje da su u šatorima na kolovozu ispred skupštine radnici Beograd puta koji asfaltiraju i postavljaju ivičnjake, a da policija ima pravo da upada na fakultete. Pritom ni ne ume da odgovori na pitanje koje sam postavio, a na ono pitanje koje sam postavio vezano za javni intetes ni ne zna šta da odgovori.

Ja barem znam da policija ne može tek tako da upada u zgrade fakulteta.

Sa druge strane, ako sam debelo omašio i oni šatori na kolovozu nisu deo skupa, šta se čeka sa reakcijom milicije, koja treba da bude identična kao reakcija prema svima drugima koji blokiraju bilo koji drugi deo grada / države?

I da, zašto nije javni interes da prostor na Dorćolu pored elektrane bude Muzej Nikoli Tesli, a da odgovor nije zato što je to planirano u fabrici hartije Milana Vape pored Sajma i da odgovor nije i to zato što je zemljište prodato investitoru?​

Vrh