Predstavljanje Društvenog fronta
Društveni front Vas poziva na konferenciju za medije
Na stadionu sam poslednji put bio 2008. godine. Koliko se sećam, bio je meč između Crvene Zvezde i Mladosti iz Lučana. Sedeo sam na istočnoj tribini. Na severu sam bio samo jednom (bočno), bliže zapadnoj tribini. Dok sam sedeo na severnoj tribini, toliko ološa u životu nisam video. Od narkomana, do likova koji te gledaju iskolačenim očima. Ničega tu dobrog nema, to je najgori sloj društva.Да ли је Вучић контролисао те криминалне / хулиганске структуре или су и њих и Вучића контролисали други је сасвим свеједно, очигледно је та фарса протеста нестала када су црвено-црни поново зајахали а и Вучић и те криминалне / хулиганске структуре постале и формални део државе.
Што ти "навијачи" онда нису усмерили исту атмосферу према Вучићу, да ни он не сме да потпише било шта око Косова? Где су били?
Не причамо сад о томе да ли их је било на улицама 50.000 или 40.000, није их било НИГДЕ. Сећам се да сам се враћао кући са факса кроз град тај дан када је Србија признала независност Косова помоћу радикала и социјалиста те 2012. године и нигде на улицама није било ни Образоваца ни Заветника ни хулигана, делија, гробара. владика и попова, Алкатразоваца и осталих. Фриленсери су могли да се скупе да протествују испред Владе због пореза али читава маракана "патријота" није могла да протествује против Вучића и његовог признања Косова
Дај молим те, све те "вође навијача" и сличних криминалних структура су удбини керови и наркодилери, уцењени до гуше са дебелим досијеима по неким фиокама који се активирају када год дубокој држави затреба лажирање јавног мњења и насилни протест по наруџби. Нису се они продали већ су све време доследно одани истим господарима, само је тим господарима 2000их одговарало да каналишу незадовољство због окретања ка Западу у рушење демократизације / реформе земље
Кладим се да су то исти ти радикали урадили као ови што су написали овај графит.Nema nikakvih izbora ove godine, i to vam garantujem.
Inače izlepili su celu Srbiju noćas ovim posterima.
Pogledajte prilog 244475
Ne bih se slozio, ali ne moramo da razglabamo o navijackom pokretu, nije ni tema ni vreme za toMožda smo samo odrasli. Da su nam ove godine 2010. na primer, ne bi imali nikakvu iluziju oko navijača.
Pa kad u većini projekata danas imaš ugrožen javni interes, a stavljanje u prvi plan interese investitoraMuka mi je od ovih hejterskih kanala. Bukvalno njih placaju da hejtuju i uznemiravaju javnost (Insajder, N1, Nova, Danas...). Oni nikada nista lepo nece objaviti, cak i kada je nesto lepo kao Marina Dorcol oni ce to predstaviti kao lose.
Marina Dorcol je trenutno najbolji stambeni projekat u Beogradu i jedva cekam da ga zavrse.
Sreca pa se gase polako evo im al dzazira prva se ugasila sad ce i ostali...Muka mi je od ovih hejterskih kanala. Bukvalno njih placaju da hejtuju i uznemiravaju javnost (Insajder, N1, Nova, Danas...). Oni nikada nista lepo nece objaviti, cak i kada je nesto lepo kao Marina Dorcol oni ce to predstaviti kao lose.
Marina Dorcol je trenutno najbolji stambeni projekat u Beogradu i jedva cekam da ga zavrse.
Voleo bih da cujem sta ovde nije javni iteres? I sta jeste pa ga marina ugrizava...
Muka mi je od ovih hejterskih kanala. Bukvalno njih placaju da hejtuju i uznemiravaju javnost (Insajder, N1, Nova, Danas...). Oni nikada nista lepo nece objaviti, cak i kada je nesto lepo kao Marina Dorcol oni ce to predstaviti kao lose.
Zakon o viskom obrazovanju Član 8:Fakultet je javna institucija policija moze da udje kad god...
Skup odavno nije samo u parku. Ja ne verujem šta čitam. Gospode Bože.Fakultet je javna institucija policija moze da udje kad god...studenti su tu da uce a ne da guraju kontejnere po gradu...ispred skupstine nije skup nego asfaltiranje ulice, skup je u parku...a ako toliko studentima smeta taj skup mogli su da se zabarikidirajj u neki parki eto ga 1:1...a i usustini fakultet nije obavezan onaj ko nece da studira nek ne studira, niko nema prava da nekom blokira studiranje...a i kako uvek vama blokaderima je sve izgovor samo da okrenete pricu od marine dodjedjete do kontejnera...
Pa sto ne završe asfaltiranje i puste ulicu sta ih sprečavaispred skupstine nije skup nego asfaltiranje ulice,