zekagradjevinar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.06.2017.
- Pohvaljen
- 3.782
Mozda nisam u trendu, nemam mreze, ali ko ili sta je ishowpeed? 

Slabo je to. Pratim, znam, zato i kazem.Imas na instagramu nalog studentusvakomselu
Jesu studenti doprli domnogih, ali to nije dovoljno. Većina opozicionih stranke toliko ništa nisu radile da je strašno, pa je u poređenju sa njima mnogo urađeno, ali to je i dalje premalo.
Nisu studenti ni blizu da dopru svuda kao SNS. SNS ima neograničeni budžet i to je nešto protiv čega je veoma teško se boriti.
Uz donacije, studenti mogu da dopru svuda, ali potrebno je mnogo veće učešće svih studenata. Obezbedićemo mi kola i novac za gorivo, studenti mogu da naprave mobilne štandove i onda moraju SVAKI dan ili barem vikend da budu svuda po Srbiji.
Studenti to moraju da urade jer oni su deo naroda koji ima neograničeno slobodno vreme trenutno.
Tesko mi je iskreno da shvatim neke stvari (evo samo oko primera Luke):
- Zasto studenti ne blokiraju Ministarstvo zdravlja jer su Luku vezali lisicama za krevet?
- Zasto ne blokiraju Ministarstvo policije jer su slagali da nije bio vezan lisicama?
- Zasto se ne pojave ispred bolnice (ne blokirajuci je) i javno prozovu sve zaposlene jer cute zbog vezivanja lisicama za krevet?
Nemam pojma prvi put ga vidim.Mozda nisam u trendu, nemam mreze, ali ko ili sta je ishowpeed?![]()
To sam primetio od početka i iskreno mi je veoma smetalo.Nažalost to se neće desiti. Broj zaista aktivnih studenata unutar pokreta je veoma mali i konstantno se smanjuje.
Nema mnogo smisla sad da se pocinje kampanja, to tek kad se raspisu izbori, onda ocekujem spektakl od strane studenata.Kampanja od vrata do vrata non-stop i u mnogo većem broju.
Sada su počela predavanja, a mnogo je vremena potrošeno dok predavanja nije bilo (a kafići oko Studenjaka i Studenkak bili prepuni).
Има једна изрека коју је Черчил рекао приликом избијања другог светског рата. Ја бих само додао да нећемо заборавити.@Orfanelin javljaj sitiaciju insajderski sta kazu ljudi, znam da sve gori, ali ako nesto bude zanimljivo podeli .
Da postoje uspešni zamorci Udbine Sektaške Laboratorije, koji sve svaljuju na ovo malo hrabrih ljudi sa jadnim resursima što su opozicija.Ajde još da opljunemo opoziciju i aktiviste kako ne rade ništa jer je to ovde omiljeni sport dežurnih smatrača.
![]()
Sedmorici uhapšenih u Užicu određen pritvor do 30 dana
Sedmorici uhapšenih u Užicu, nakon blokade magistrale, određen je pritvor do 30 dana, potvrđeno je za Nova.rs iz Osnovnog suda u Užicu. Pritvor je određen Radovn1info.rs
Post 61204 ove teme, stranica 2449. Očekivao sam komentar ZLF, skretanje pažnje na vašu kreiranu ZA politiku i program. Ili tipa da lajkujete post, evo i nama se sviđa takav algoritam rešavanja sistemskih problema. Algoritam rešavanja krizne situacije koji sam prepisao iz inostranstva je takođe imao nadprosečnu popularnost. Od onih među vama koji imaju platu, i gomilu kontakata u inostranstvu, očekivao bih da ponudite i nešto mnogo bolje od ovoga što sam napisao.Ovo je dobro pitanje, sa SNS vidimo kako ne treba, ali to je ono što ja stalno kritikujem; nedostatak ZA politika! Hajde da dam primer reagovanja države, kada se slučajno desilo nešto sa preko 10 poginulih kao nesrećan slučaj, gde ni oni koji su postupili neodgovorno nisu želeli nećiju smrt.
"We shall go on to the end, we shall fight in France, we shall fight on the seas and oceans, we shall fight with growing confidence and growing strength in the air, we shall defend our Island, whatever the cost may be, we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender, and even if, which I do not for a moment believe, this Island or a large part of it were subjugated and starving, then our Empire beyond the seas, armed and guarded by the British Fleet, would carry on the struggle, until, in God’s good time, the New World, with all its power and might, steps forth to the rescue and the liberation of the old."Moram da nađem tu izjavu, ali znaću o čemu pricas, bice ocito osecam.
Ovo je dobro, nisam znala za izjavu. Mi cemo sada pravimo nas "Novi Svet" i dok ga ne bude, nevecemo odustati, pa nek nas sve uhapse. Moramo da vratimo postovanje zakona i suf i tuzilastvo, pvo je neizdrzivo"We shall go on to the end, we shall fight in France, we shall fight on the seas and oceans, we shall fight with growing confidence and growing strength in the air, we shall defend our Island, whatever the cost may be, we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender, and even if, which I do not for a moment believe, this Island or a large part of it were subjugated and starving, then our Empire beyond the seas, armed and guarded by the British Fleet, would carry on the struggle, until, in God’s good time, the New World, with all its power and might, steps forth to the rescue and the liberation of the old."
Недела им неће бити заборављена. А ни то што су ставили у тамницу нашу браћу и суграђане, док чувају криминалце са секирама и чекићима.
А предиспитне обавезе ништа?Збор здравствених радника апелује на лекаре КБЦ Земун: Заштитите достојанство претученог студента ФТН-а.
Директор Клиничког центра Земун забранио запосленима да у време паузе иду на 16 минута тишине.
Pogledajte prilog 244184
Pogledajte prilog 244185
Мали општепознати лажљивац је добио десетку на поклон.
Pogledajte prilog 244186
Све горе од горег.
Pogledajte prilog 244187
Ne, treba što pre to da urade i tako ''rezervišu'' te osobe za svoju listu/stranku. Plus, neće izbori skoro pa će svaka demonizacija do tada (termina za izbore) da se izliže od preterane upotrebe. Evo na šta tačno mislim:Studenti sada ne mogu nikoga da imenuju kao njihovog političkog kandidata na izborima jer bi to pružilo vremena da se dotični demonizuje u medijima, a i da se na njega izvrši pritisak gubljenjem posla i na druge načine. To je najbolje uraditi tek na početku izborne kampanje.
Zašto nikome ne pada na pamet da stranke opozicije (pre svega ''mašinski mozak'') mogu vreme do izbora da iskoriste da sebi uzmu par ljudi (npr. od današnjeg rektora BU i/ili dekana FDU, pa do par najistaknutijih studenata - uopšteno govoreći ''simbole studentskog pokreta''), i da onda idu u izbornu kampanju sa pričom ''kod nas su na listi oni koji su najzaslužniji za pokretanje Srbije prošle godine'' itd, itd.? One ne samo da mogu, nego će im biti i politička potreba da to urade...Онај део опозиције који не стане иза студентске листе може да бира између две опције - да буду на јединственој листи сви заједно као додатна опција онима који нису за студенте а ни за власт (на пример њихово чланство) и да моле Бога да пређу цензус или да бојкотују изборе што неки раде успешно већ који пут.
Било какво излажење на изборе самостално или у ситној коалицији је сигуран останак испод цензуса...
Не. То отпада.А предиспитне обавезе ништа?
Добио је он кеца кô врата. Нешто се назире иза те »десетке.«Ladno prepravljena ocena hahahahaaha.
Зато што је он СРБИН!Kako neko iz Doboja ne pise ijekavicom? Asimilirao se lik izbosne