KlovanLik ne moze da ne slaze gde stigne
Vidi ga ovaj sa telefonom u majici i sa značkom, iz aviona se vidi da nije pandur.
???Interesantno mi je što je posle 13h prestalo izveštavanti o izlaznosti. Za nekog ko se bavi kvantifikovanjem šablona je ogroman red flag.
??????
Буквално имаш тај податак на сваких сат времена. Гласало 10-15 људи више него прошли пут, не знам што је то сад важно.
Stanje u Kosjeriću, ne znam.... Policije kao da čekaju Bugare na granici
Ehhhhh bolje da ne znas rezultatJa gledah na onom jednom linku iznad, B92 je prestao sa izveštavanjem u 13h. Super vesti, videćemo da li će biti dovoljno za pobedu.
Umorili se od zevanja po trznom centru, pa ne mogu da mrdnu, ajde breZbog kolarceve i ostalih blokada nema javnog prevoza ka Nbg i Zemunu. Dosta starijih ljudi i dece cekaju. Vidjam ljude izmedju usca i siva na klupicama ljude, ne mogu da mrdnu.
Ja sam bio na blokadi sinoc da ne mislis da sam caci, ali imam od posla 2 sata i 15 minuta peske da idem do kuce. Meni ni to nije problem, ali zamisljam da mi je tata od 71.god druga smena i da to mora a srcani je bolesnik. Masa ljudi se zalila oko mene na ovaj vid borbe a protiv su vlasti.Umorili se od zevanja po trznom centru, pa ne mogu da mrdnu, ajde bre