Šta je novo?

Izbori 2025

Interesantno mi je što je posle 13h prestalo izveštavanti o izlaznosti. Za nekog ko se bavi kvantifikovanjem šablona je ogroman red flag.
???
Буквално имаш тај податак на сваких сат времена. Гласало 10-15 људи више него прошли пут, не знам што је то сад важно.

???
Буквално имаш тај податак на сваких сат времена. Гласало 10-15 људи више него прошли пут, не знам што је то сад важно.
???
Jako je važno, jer se prestalo izveštavati posle 13h. To je podatak od 13h. Gde su podaci od kasnijih preseka? Šta se krije?

"Posmatračka misija nevladine organizacije CRTA saopštila je danas da je izlaznost na ponovljenom glasanju na biračkom mestu 25 "Elan", na lokalnim izborima u Kosjeriću, do 19 časova bila 79,5 odsto."

Stanje u Kosjeriću, ne znam.... Policije kao da čekaju Bugare na granici
1751394694325.png

у Новом Саду цео Булевар ослобођења је блокиран. Да додам уколико неко није упознат, то је овде главна саобраћајница.
Неколико мањих чарки на свакој од раскрсница дуж њега.

Zbog kolarceve i ostalih blokada nema javnog prevoza ka Nbg i Zemunu. Dosta starijih ljudi i dece cekaju. Vidjam ljude izmedju usca i siva na klupicama ljude, ne mogu da mrdnu.

Umorili se od zevanja po trznom centru, pa ne mogu da mrdnu, ajde bre
Ja sam bio na blokadi sinoc da ne mislis da sam caci, ali imam od posla 2 sata i 15 minuta peske da idem do kuce. Meni ni to nije problem, ali zamisljam da mi je tata od 71.god druga smena i da to mora a srcani je bolesnik. Masa ljudi se zalila oko mene na ovaj vid borbe a protiv su vlasti.

je*******i ga, lakše zaje*******avati penzionere i decu nego sravniti ćacilend sa zemljom....

Vrh