Bas me zanima sto je zahtev za izbore uveo razdor, ocigledno je bilo da vlast nece da uradi nista povodom izlaska iz krize a cim se bezi od izbora sa strane SNS-a znaci da je to ispravan zahtevРаздор је дефинитиван од додавања захтева за изборе. У међувремену подељени су по још неким питањима.
od 80 ljudi koji nisu izašli prošli put 51 mora glasa za opozicionu listu.
Dobro, sta je onda trebalo da rade studenti, da cekaju da SNS uhapsi sam sebe?Не, то само значи да му избори у овом тренутку не требају. У правом тренутку избори ће му бити бег из ове ситуације а сам захтев га је у институционалном смислу реафирмисао.
Немам право да говорим у њихово име али то су стандардни и по мени валидни аргументи о свођењу побуне у оквире система, одустајању од првобитних принципа побуне, немогућности слободних избора у колонији итд.
Подела је очекивана и постала извесна са дужином протеста. Интезитет и време су учинили своје.
А шта је са осталим, оригиналним захтевима? Нешто се утихнуло са тим, а у ствари је кључно, јер аутоматски улазе у корупцију, а све то их аутоматски обара!
...или се можда рачуна да би евентуално добијање избора и то дошло ан ред...
У ствари разлика мора да буде 51, може неко и за ове да гласа.
Већ је излазност била 80+% и то на месту где је опозиција победила у односу 3:1. Kоја је вероватноћа да уопште мотивишеш да изађе 90+% (или да су људи уопште ту), а и да задржиш овај однос од 3:1 (а знаш да су се и њихови разлетели, шта је то додатних 10, 20 издашнијих пакета)? Већ је прошло више од пола изборног дана, велики узорак, само нешто преко 2% већа излазност. Мало мрачим сад ко MC, али знаш и сам шта је епилог...
Zar neće SNS samo reći svojima da glasaju za Ruse i tako rešiti stvar?Делује ми да чим нема виђенијих људи из опозиције у Косјерићу значи да не очекују победу.
Или нисам упућен и они јесу тамо.
Aleksic klasican batinasDobre tike![]()
Jel N1 izvestio o ubačenim elementima koji ulaze u dogovoreni sukob sa ćacijima?
Što bi rekao Čarls Barkli nakon što je Jokić patosirao onog američkog ćacija: Keni je najmirniji i najljubazniji čovek na svetu, ali ako ga neko udari - iznabadaćemo ga!
Da ne idu ljudi cak do drugog pesackog/semafora, dovoljno je 101m dalje...Na putu sa pešačkim prelazom ili posebno izgrađenim prelazom, odnosno prolazom za pešake, pešak je dužan da se pri prelaženju puta kreće tim prelazom, odnosno prolazom, ako oni nisu od njega udaljeni više od 100 metara.
Kod nas se su na Brdu smestili u neki mračni prolaz između zgrada, pored garaža, k'o pacovi. Vrh brda i mesto gde retko ko prolazi. Nekada je stajala velika Vučićeva u Požeškoj, kod katoličke crkve, sada to, naravno, ne sme.Контејнери у којима можете да бацате своје смеће.
Pogledajte prilog 243299
Колико год ово било комично, овај видео је доказ који овог човека шаље у затвор.