Šta je novo?

Izbori 2025

Ja ne znam što se ne proba sa iznenadnim upadom u Ćacilend u toku noći, bukvalno gerila akcija sa ciljem oslobođenja parka?

Ili to ili da se taktički svakodnevno ubacuju ljudi unutra, sve do momenta kada će se nadjačati broj Ćacija i onda iznutra osloboditi park.

Vidimo da na svaku najavljenu akciju organizuju zombije, krimose i hordu kerova da čuvaju Picin park 2.0. Očigledno mora da se menja način borbe, ako želimo neku pobedu.

Studenti su objavili da je jedan od njih pretučen pendrekom po faci i da čeka operciju i da je celu noć takk izlomljene glave proveo u pritvoru. Traže snimak incidenta.

Naravno propaganda je da je povređeno više pandura nego naroda. Jeste sigurno, sve otvorene glave od flašica vode koje su poletele....

Е ту смо. Саветујем да им се не шаље снимак ако га неко има.

Зато што студенти имају инкриминушиће снимке у ноћи 15. марта где дротови млате студента а нису их објавили јер су тада смиривали тензије и триповали Гандија и уз сугестију Н1 пребацили фокус на звучни топ.

Због таквих калкулација сада најбољи међу њима/нама и страдају.

Poslednja izmena:
Ja ne znam što se ne proba sa iznenadnim upadom u Ćacilend u toku noći, bukvalno gerila akcija sa ciljem oslobođenja parka?

Ili to ili da se taktički svakodnevno ubacuju ljudi unutra, sve do momenta kada će se nadjačati broj Ćacija i onda iznutra osloboditi park.

Vidimo da na svaku najavljenu akciju organizuju zombije, krimose i hordu kerova da čuvaju Picin park 2.0. Očigledno mora da se menja način borbe, ako želimo neku pobedu.
Pa organizuj.
Protest je doneo najvise sto je mogao.
Imao je masovnost, bilo je i fajta sa policijom posle, ko je hteo, bilo je neke napetosti.

Ono sto ja vidim kao jedinu mogucnost, je da se na svakih 1-2 meseca organizuju ovako masovni protesti, svaki ovaj protest ih po malo zakaci, kao bokser kad udara krose, nije nokaut, ali uzdrma protivnika.
Nakon dovoljno udaraca protivnik pada.

A da im nije svejedno, pokazuje pokusaj organizovanja caci podrske, koji je spektakularno propao, znaci samo pumpaj ovako.
Danas su slabiji nego pre 2 dana, to je bitno.
Prošlo je 7 meseci, a mi ne da smo imali 150 000 ljudi nego smo imali 150 000 koji su došli iako su znali da će biti nekog sranja. Ovo je možda i najveći protest u istoriji uz peti oktobar ako se tako gleda, uz dužno poštovanje šetačima kerova koji su isto važni.

Uporedimo sa majskim protestima 2023. godine, sedam meseci nakon početka protesta su bili izbori, opozicija nije imala pošten skup pred izbore, odavno je sve bilo mrtvo, još preko leta, pričom o godišnjim odmorima i vrućinama i nastavkom u septembru koji se nije desio.

Po mrežama se danima pominje da je u SNS raskol jer Đuro pregovara sa rektorom.

Danas je Vučić to objavio, ali da će ga ipak podržati u pregovorima.
Meni to liči da Mazut ne želi da se uvalja u govna onoliko koliko SnS to želi.

Lol daj bre, Djuro samo slusa i izvrsava naredjenja kakav raskol

Е ту смо. Саветујем да им се не шаље снимак ако га неко има.

Зато што студенти имају инкриминушиће снимке у ноћи 15. марта где дротови млате студента а нису их објавили јер су тада смиривали тензије и триповали Гандија и уз сугестију Н1 пребацили фокус на звучни топ.

Због таквих калкулација сада најбољи међу њима/нама и страдају.

prastaj im, u duhu hriscanstva

„Nikada nisam pričao o tome, niti o tome kroz šta moja deca prolaze. Ali svi u Srbiji znaju kolika je moja odlučnost, i da nikada neću popustiti pred onima koji hoće da ruše državu. Ispričaću vam priču. Obezbedio sam jednom čoveku da u državnom sistemu ima 5.000 evra platu. Da ne bude neki stranački čovek, pa da bude on. I krenu demonstracije, eto njega tamo. Ja ga zovem telefonom, a on kaže, znaš, naša deca. Ja ga pitam protiv čega se buni. Ima tri puta veću platu nego ja, i ja sam mu to obezbedio. Šta ti ne valja čoveče? Osmeh i podsmeh koji sam osetio u njegovom glasu mi je pokazao kako izgleda kada menjaš stranu“, rekao je on.

Cuje li on sebe sta prica uopste? I ko je da nekom obezbedjuje posao?

Poslednja izmena:
Studenti su objavili da je jedan od njih pretučen pendrekom po faci i da čeka operciju i da je celu noć takk izlomljene glave proveo u pritvoru. Traže snimak incidenta.

Naravno propaganda je da je povređeno više pandura nego naroda. Jeste sigurno, sve otvorene glave od flašica vode koje su poletele....
Svira mi violina za povređene policajce, kojima je to ionako deo posla. Ako su pod celom onom zaštitom povređeni, toliko ozbiljnije od naroda, onda im se serem u tu opremu i obuku.

Ulizice - gde god bile, u vlasti države, nekom poslovnom sistemu, stranačkoj strukturi, školi,...internet forumu...To su za mene najgori ljudi na svetu, kako je rekao Meša Selimović. Biti ulizica je skup mnogo loših osobina. A mnogo ljudi, mladih, a i sredovečnih i starijih je prihvatilo to kao društveno najlakši put i vrednost i tako se ponaša. Jer to jednostavno - prolazi.

A čovek kome je za podređenog važno samo da mu je lojanan, pa kako god i koliko god, čega god to njega košta, neka je i najnesposobniji,...Ne bi smeo da rukovodi ni necim mnogo manje kolektivno važnim, nego što je država.

A ovaj se zaigrao mnogo, umesto da stane dok je to moglo ili bar dokle je postojala mogucnost da ne dodje do velikih problema, nastavljao je dalje.

Javno priznaje koliko je sistem truo i kako se ljudi zapošljavaju.
Onda posle kuka kad mu pukne EPS.
Ovaj sa 5k platom je verovatno kontrola leta.

Ovo daje i odgovor zašto je napravio Ćacilend. Da bi pokazao svojima da će braniti vlast po svaku cenu, jer su očigledno počeli da napuštaju brod.

Poslušao sam onog direktora policije. Ako se ne varam meša jer/jel (transkipcija je drugačija/ispravna u odnosu šta izgovori) i to mi dovoljno govori o onima koji isplivaju na najviše funkcije.

U petak je održana sednica skupštine grada Beograda, po meni najzanimljiviji detalj je bilo napuštanje odborničke grupe SNS-a od strane odbornika Dobrosava Marića. On je koliko vidim SNP, bio je i u drugim partijama. Znate kako kažu, prvo pacovi napuštaju brdo koji tone.

Poslednja izmena:
Potvrðujem ovo za gradski prevoz juče. Došao sam i otišao 79om juče. Sve je normalno bilo...sem klime koja nije radila...što je isto normalno jer verovatno štede struju.

Тзв. Српска народна партија, биће да је Москва дала директиву за кажњавање режима АВ.

A što piše da je morao i debila da sklanja 50km izvan Beograda u martu. Znači da je istina da je mali debil tad zapalio za Ženevu kad je bila frka.

A vamo se svi kao nešto busaju da se ne boje nikog, a u stvarnosti bežanija kad se čuje petarda. Mogu misliti koliko mu se gase tresu sada kad je video da je narod spreman i fizički da se suprostavi.

Neko je rekao da ovo ne treba da se poredi sa Pinočeom. Videli smo nezkonita hapšenja. Sledeće je da se vidi kroz kakav tretman prođu ti koji su uhapšeni/kidnapovani.

A što piše da je morao i debila da sklanja 50km izvan Beograda u martu. Znači da je istina da je mali debil tad zapalio za Ženevu kad je bila frka.

A vamo se svi kao nešto busaju da se ne boje nikog, a u stvarnosti bežanija kad se čuje petarda. Mogu misliti koliko mu se gase tresu sada kad je video da je narod spreman i fizički da se suprostavi.

Neko je rekao da ovo ne treba da se poredi sa Pinočeom. Videli smo nezkonita hapšenja. Sledeće je da se vidi kroz kakav tretman prođu ti koji su uhapšeni/kidnapovani.
Naravno da njega najvise nerviraju svi protesti jer mu srozava ugled kod svih drugih drzavnika. Sigurno ga svi pitaju svaki put "whats happening there dear Alexander?" a on mora da izmislja li izmislja izgovore. Takodje siguran sam da je novi Falxon 6x uvek napunjen do vrha i pilot je uvek na standby za svaki slucaj

Сад кола хитне помоћи, као ни батинаши у својим шугавим бембарама не могу да прођу. Одлично. То је у главној улици у Земуну код Пинокиа. Слика из другог угла.
1751215253393.png

Vučko se igra dobrog i lošeg policajca, Đuro je dobar dok je Vučko loš policajac.

Vrh