S
stex_pb
Guest
Ovako treba svako veče. Do ponoći suzavac, ijutru na poso, pa opet
Ubačeni elementi i provokatori obično imaju neke zajedničke elemente odeće za lakše prepoznavanje i identifikovanje. Kad se zaleti neka murjačka veprina sa pendrekom, da ovaj može da vikne "crni kačket!" i da ovi stanu odmah.
Na snimcima i slikama koje sam video nije bilo indicija da su ubačeni elementi.
Doduše teško je bilo šta pouzdano znati u tvrditi u ovom cirkusu od zemlje. Ali na osnovu ovoga večeras, ne mislim da su većina ubačeni elementi. Nego ljudima prosto do...čilo.
Знам зато што сам својим очима видео студенте у прслуцима и са кацигама уз кордон полиције ка Таковској а где баш није било ничега озбиљног.Otkud znate sa studenti nisu skinuli prsluke pa stavili maske? Ko su silni omladinci u prvim redovima?
I ja sam očekivao da će čuveni forumski borci za slobodu pre ponoći da igraju šah na Vučićevoj tabli na Andrićevom vencu.Pa gde ste vi u prvim redovima? Nešto su vam u drugačijem duhu poruke bile prethodnog perioda
To mi je glavni utisak večeri. Protest se otegao.Pa na kraju govora su otvoreno reklo da ovo više nije stidentski nego gradjanski protest. I građani krenuli
Невероватан снимак
Овај народ одавно више не постоји.Јбт
Сад ми шаљу снимак са Н1.
- Ветерани се консултују са жандармеријом.
- Ветеран се затим окреће ка окупљеном народу и најављује му преко мегафона да ће дротови сад мало да их карају
- Дротови крећу на савршено миран народ а ветерани се јуначки повлаче на резерви положај. Хахахахахахахах
Толико другари. Нек се спасава ко може. Можете веровати још само најужој фамилији. Ова заједница, ово друштво, више не постоји.
Јбт
Сад ми шаљу снимак са Н1.
- Ветерани се консултују са жандармеријом.
- Ветеран се затим окреће ка окупљеном народу и најављује му преко мегафона да ће дротови сад мало да их карају
- Дротови крећу на савршено миран народ а ветерани се јуначки повлаче на резерви положај. Хахахахахахахах
Толико другари. Нек се спасава ко може. Можете веровати још само најужој фамилији. Ова заједница, ово друштво, више не постоји.