Smatram vređanje građana da je do 21h protest studentski, a posle građanski ili kako kažu. Protest nije tajmšer na Kopaoniku. Studenti su tražili poverenje i dobili ga, odbili su pomoć svih sa strane i to je njihova odluka, ali je sva odgovornost na studentima jer ljudi dolaze zbog studentskog protesta.
Ja ću ići kući u 21h jer ne želim da budem kolateralna šteta nekoj usijanoj glavi.
Cek, ja sam mislila da si ti samo deo zborova i to je to, jesi ti neki aktivni politicar ili podrzavas vlast? Nema veze, onako pitam da vidim odnosi li se na tebe.
Sto se tice tvog stava, idi kuci slobodno, kreni pre 21h da te ne uhvati guzva, ozbiljna sam.
Uveliko se govori o ubacenim elementima i svi se moraju truditi da svako desavanje posle 21h bude organizovano i smisleno, sa ciljem.
Meni ovi spotovi " slobodne su ruke, zeleno svetlo..." govore da studenti zele podrsku naroda ili da ce oni podrzati narod na dalje.
SVI SU KUKALI KAKO JE 15.UZALUD PROTRACENO, ali eto ima i onih koji bi se vratili kuci u 21h.
Iako sam apsolutno za ne nasilje, ali da mu se okupi 100.000 ljudi ( mislim da ce biti manje, svi me ubeđuju u vise), on bi trebao da bude svestan da je pritisak veliki, ali ako ignorise, sta onda, hocemo do 2027.da cekamo izbore?
Samo ne predlazem da se dira smetliste u Pionirskom, ma ni u blizini da se ne bude, ali da se svi razidju u 21h ne znam.
Jasno vam je da smo na redu za hapsenje mozda svi mi, a ako propadne pritisak bicemo sigirno, pa makar 48h da nas zadrze eto moze im se.
Svi u BG, masovnost je kljuc, a ko zeli neka ide kuci u 21h,
neko drugi ce pratiti uputstva studenata i pokusavati da napravi pritisak.
Mislim da su studenti dovoljno popili batina, guranja, hapsenja, prisluskivanja..., ali znam da nece odustati i stace prvi.
I ne zaboravite da su 15.03. *Pisali krvne grupe po rukama i bili uz bajkere i veterane do Ćacilenda*, dakle
ONI SU BILI DO USIJANIH GLAVA, NASIM DUPETIMA NISTA NIJE FALILO.
Nemam dete na faksu, ali bih poludela od brige da je tako i sto ne bih pozelela svome ne bih ni tuđem.
Ne brinem ja da ce se oni povuci i ostaviti "usijane glave", mene vise brine da ce kao 15.ponovo obuci prsluke i ispred Pravnog napraviti zivi stiti ispred gradjana od zandarmerije nakon zavrsetna skupa!
Mislite o tome, dalje necu pisati, jer bi to bile psovke