Šta je novo?

Izbori 2025

A ja mislim da ce reci Slavija pa do Skuostine, ne poznajem BG ali osecam da ce krenuti ograđivanje, samo da s*be studente kao oni su masovniji, kao nema studenata.... kakva je to bu**** od coveka, svom narodu kontrira
Ma kakvi, nemaju oni herca ni za Sava centar. 😂

Hvala Bogu, samo batinaši u čoporu i pod okriljem mraka.
Licno zaista ocekujem objavu da se ostane malko duze, ali videcemo.
I pozivam sve da dođu, ovo je odbrana i z Litijum i za KiM jer se pokazuje sta većinska Srb misli.

Nadam se da ce ljudi doci sto ranije, toplo je vreme, mogu i dan ranije komotno, kod Vlade su non stop.

Jel postoji neki plan za evidentno pokradene izbore u Kosjeriću i Zaječaru?
У Зајечару су избори били практично комплетно нерегуларни, са зилион документованих крађа и неправилности, и у системски нефер атмосфери. У Косјерићу, пак, није било тако брутално, само стандардни репертоар.

Сада је ствар на судовима, да ли ће усвојити неки приговор. Знаће се за пар дана.

Реално, и у случају неких понављања, тешко је очекивати промену резултата. По мом мишљењу, одмеравање снага је прошло јако лоше по власт, иако нису изгубили формалну већину.

У Зајечару су избори били практично комплетно нерегуларни, са зилион документованих крађа и неправилности, и у системски нефер атмосфери. У Косјерићу, пак, није било тако брутално, само стандардни репертоар.

Сада је ствар на судовима, да ли ће усвојити неки приговор. Знаће се за пар дана.

Реално, и у случају неких понављања, тешко је очекивати промену резултата. По мом мишљењу, одмеравање снага је прошло јако лоше по власт, иако нису изгубили формалну већину.

Kako da kažem, bilo da je standardni ili turbo repertoar - nepravilnost je nepravilnost. Krađa ili kraduckanje = neregularnost.

Treba da se ponove izbori u oba mesta.

Siguran sam da bi vlast doživela fijasko na ponovljenim izborima.

Opet, pošto sudovi ne rade svoj posao i pošto će reći da je sve proteklo u najboljem mogućem redu, koji su dalji koraci u očuvanju izborne volje građana ova dva grada?

U Kosj.su rekli da posle ovog ima sledeci sud pa sledeci....da ce ici do Evropskih. Znam da to nije ohrabrujuce, ali jedino je realno i legalno, tj po zakonu.
Negoooooo, za sve one koji zele akciju NOVI SAD VECERAS BRANI SVOJU BUDUCNOST.
Pomoc im treba, znate kako bije interventna.
Svi koji mogu da odu, neka idu i spreme se na svasta.
Posto im ne daju izbore za Mesne zajednice, Novosađani srca Bogatićkog su odlučili da ne dozvole skupstinu sutra ujutru čime grad dobija prinudnu upravu i izbore kroz 60 dana!

5 ulaza, kornjače su tu, ali i traktori, a ako ovi probaju da uđu....bice gadno. Želim da sve prođe u miru i nek shvate da je njihovo prošlo, mada bata će braniti NS kao da je njegova dedovina.
Zato, svi koji mozete, niste visak

Функционерска кампања, медијски мрак, фантомске листе, мрежа страначких контролора, спискови капиларних гласача, фантомски посматрачи... просто нису довољан разлог да би се избори поништили. То је "само" показатељ системске неравноправности, контроле читавог процеса од стране власти итд.

То је за Косјерић.

А у Зајечару додатно имамо забележену и масовну трговину гласовима, и генерално нарушен интегритет целог процеса избора.

И мене занима да ли се и шта планира у том смислу, али за сада се чека пар инстанци суда.

Много важније је коначно доказивање реалног стања на нивоу Србије, које дефинитивно више није на страни власти, и то прилично убедљиво.

Био на блокади, млака говоранција представника појединих МЗ уз дочек студената и трактора. Видех сада да је одлука да се блокира скупштина града, претекла ме Мира.

Predstavnici Zborova građana izglasali su da na raskrsnici kod Banovine ostanu i tokom noći, odnosno, da se blokira sednica Skupštine grada koja počinje u utorak ujutru, 17. juna, u 10h.

Ukoliko se sutra ne održi sednica grada Novi Sad će dobiti prinudnu upravu. Dakle ako uspemo da ih sprečimo da sutra uđu u skupštinu imaćemo izbore za mesne zajednice. Mi građani Novog Sada se pitamo", rekao je predstavnik Zborova pre nego što je izglasano da se ostane tokom noći i blokira sednica grada.

Ljudi, SNS, SPS i SRS gradska vlast u Novom Sadu ne sme da raspiše redovne izbore za savete mesnih zajednica jer zna da neće dobiti poverenje građana da upravlja ni jednom jedinom mesnom zajednicom!!! SNS samo rasipsuje izbore za koje zna da će dobiti, a ove gube sigurno!!!

Ah, ti NS izbori i njihove koalicije

1000040782.jpg

1000040783.jpg

Da li smo ovde pisali o Kosjeticu ili na Crnoj medalji?
Ovaj prati u Kosj desavanja. I bas komentar je vezan za zasto samo 1bm, tu najtezi prekrsaj bio.
Ocekuje sutra prekosutra od suda odgovor, ali sve uzmite sa rezervom. Lično, ne polazem nade u ponavljanje postupka jer ce naci nacin da ponovo mulja, a i imaju tesan rezultat do sada.

Tako je Miro, u Užicu zapravo otpadak Stamatović nosi prevagu i bez njega SNS nema većinu.
Одлична је ствар што је практично сав говњиви шодер остао уз ђавола до краја. Беки лепо помену и Стари град. Малтене свака општина има свог Бастаћа, осим Врачара, где их има пет, шест ваљда.

Da li smo ovde pisali o Kosjeticu ili na Crnoj medalji?
Ovaj prati u Kosj desavanja. I bas komentar je vezan za zasto samo 1bm, tu najtezi prekrsaj bio.
Ocekuje sutra prekosutra od suda odgovor, ali sve uzmite sa rezervom. Lično, ne polazem nade u ponavljanje postupka jer ce naci nacin da ponovo mulja, a i imaju tesan rezultat do sada.

Ako je to ono mesto gde je SNS pobedio sa značajnim brojem glasova i ako se distribucija glasova na tom biračkom mestu značajno razlikuje od ostalih biračkih mesta, to je po meni jedan od indikatora za nameštanje izbora (statistički gledano). U tom slučaju, dovoljno da se glasa samo na tom biračkom mestu.

Problem koji ja vidim je da nisam siguran da će izbori biti poništeni jer država ne postoji.

No hajde da vidimo razvoj situacije.

Ne, mislim da je to mesto gde je opozicija osvojila vise, ali ima ta očita neregularnost. I ima glasača da s epreokrene
Mislim da bi neregularnosti bilo i više ali su bajkeri i ljudi odradili odličan posao i hvatali majmune pre izlaska na glasanje.
Npr u Tubicima na 2,3 mesta zaustavljeno neko sumnjivo poslovanje nepoznatih ljusi, i Tubiće su izgubili. Mislim da je nelečeni išao na ubedljivu pobedu, ali se izmaklo.

Nego, za sve one koji se dele, misle o zastavama, jedan faks se raspisao i u komentarima ih ima pa procitqjte, postavicu i na drugu temu

Vrh