Bugarin stavi ličnu u džep, sedne u avion i nastanjuje se gde hoće u EU. Niko ga ne pita da li ima diplomu i da li govori jezik.Uce jezike, pohadjaju kurseve, zaista strašno šta nam rade
Srbina ucenjuju svi redom. Ako na to pristane.
Bugarin stavi ličnu u džep, sedne u avion i nastanjuje se gde hoće u EU. Niko ga ne pita da li ima diplomu i da li govori jezik.Uce jezike, pohadjaju kurseve, zaista strašno šta nam rade
Ovo nema veze sa realnošću. Niko nije prošao kroz poniženje, čak bi se moglo reći da su naši ljudi (i generalno ne-EU deo Balkana) više iskoristili sistem i privilegije EU. Daleko više ljudi je kršili zakone o boravku, radu i svim drugim obavezama u EU zemljama. Rad na crno, ilegalni boravak, konstantno prekoračenje dozvoljenog boravka, neplaćanje poreza i osiguranja, itd. I posledica svega toga je pooštravanje svih tih zakona, a opet i uprkos tome, neke države su u poslednje vreme ipak još više olakšale boravak i rad u EU.EU je ovde izvukla ono najgore iz ljudi.
Stotine hiljada su prošli kroz krug poniženja kako bi dobili 'privilegiju' da se tamo nastane.
Ljudi iskopavaju kršenice iz 19. veka, uče mađarski jezik, sklapaju lažne brakove, uzimaju drugi pasoš kako bi radili na crno 90 dana sa jednim, a zatim sa drugim.
Oni koji idu regularnim putem mesecima, ako ne i godinama čekaju u redovima ispred konzulata za vizu, pohađaju kurseve jezika, prevode dokumenta, itd.
Oni koji ostaju ovde kupuju njihova bivša taksi vozila i koriste ih kao statusni simbol.
Oni imaju carte blanche na nas budzet bukvalno.![]()
Apartmani na Kopaoniku i Divčibarama: Sumnjiva imovina Glišićeve bivše partnerke
Marija Ranđelović, nekadašnja partnerka ministra Darka Glišića, u periodu dok su bili zajedno kupila je tri nekretnine – stan u samom centru Kraljeva i dva apartmana na turističkim destinacijama Kopaoniku i Divčibarama, otkriva KRIK.www.krik.rs
Tako su planirali pad vlasti u martu, pa od svega ostade blokadni hor, malo snimaka iz drona i zvučni top kao slamka spasa od totalnog debakla. A imali su kritičnu masu... To ti je kao kad ti neko da najbrži auto na svetu da se trkaš, ali šta ti vredi kad ne znaš da voziš.
Baš sam sad fotkao ujediniteljsku banderu
Vrati ovu temu jedno nedelju dana pred skup pa se priseti.Ne znam ko je to tačno planirao tada, pa ako možeš da me uputiš?
Vrati ovu temu jedno nedelju dana pred skup pa se priseti.
Dolaze i ovi iz Dojče Bana? Lepo...
Planirali su da bude truba?Ja govorim o planovima onih koji organizuju proteste.
Planirali su da bude truba?
a francuskinje?Naravno, nema lepšeg mesta od kuće, i ti si mi draži, tako nakrivo nasađen, nego neki Francuz ili Italijan.
Delo trla baba lan, da joj prođe dan, efekat nula. Al nisu ljudi krivi za to, oni su imali dobru volju, al nema ko da smisli strategiju.To što @StariPosmatrač voli Srbiju na rečima, a oni koji su izašli na ulice 15.marta na delima
Sad ćemo s jedne strane da imamo "beskompromisne optimiste" koji će na sve ovo da napišu da je to kraj, da je znak da je kula od karata pred urušavanjem i da sve pada čim neki ćaci napravi jedan korak nazad... a sa druge strane će da se jave dežurni hronični defetisti da pišu kako je ovo kraj nadanja i kako se dve nedelje kasnije niko neće ni sećati borbe i napora a SNS će vladati sa 100% svugde...Ljudi imaćemo kontramiting na Vidovdan
![]()
I SNS najavio svoj skup u Beogradu na Vidovdan
Pokret za narod i državu, čiji inicijator je predsednik Aleksandar Vučić, održaće 28. juna u Beogradu svoj skup, objavio je Blic. Studenti u blokadi su prethodno najavili veliki protest za taj dan, objavio a potpredsednica Narodne skupštine Marina Raguš kazala je „da građnani ne treba da brinu“...nova.rs
Već vidim da će da bude u Sava centru ili tako nekom strogo ograničenom prostoru i da će sve televizije da prenosi njegovu hiljadu puta ponovljenu predstavu dok će na ulicama biti milon ljudi koje neće spomenuti ni jedan medij.Ljudi imaćemo kontramiting na Vidovdan
![]()
I SNS najavio svoj skup u Beogradu na Vidovdan
Pokret za narod i državu, čiji inicijator je predsednik Aleksandar Vučić, održaće 28. juna u Beogradu svoj skup, objavio je Blic. Studenti u blokadi su prethodno najavili veliki protest za taj dan, objavio a potpredsednica Narodne skupštine Marina Raguš kazala je „da građnani ne treba da brinu“...nova.rs
A ja mislim da ce reci Slavija pa do Skuostine, ne poznajem BG ali osecam da ce krenuti ograđivanje, samo da s*be studente kao oni su masovniji, kao nema studenata.... kakva je to bu**** od coveka, svom narodu kontriraVeć vidim da će da bude u Sava centru ili tako nekom strogo ograničenom prostoru i da će sve televizije da prenosi njegovu hiljadu puta ponovljenu predstavu dok će na ulicama biti milon ljudi koje neće spomenuti ni jedan medij.