Zion Williamson
Advanced
- Učlanjen(a)
- 14.05.2019.
- Pohvaljen
- 5.292
Definitivno nije tacno da 53% podrzava aktuelni rezim
Ah da, duboko istrazivanje odradjeno od preduzetnicke agencije:![]()
Najnovije istraživanje: Å ta graÄani misle o vlasti, opoziciji i studentima
Aktuelnu vlast u Srbiji snažno ili uglavnom podržava 53,3 odsto graÄana, dok joj se protivi 46,7 odsto ispitanika, pokazalo je najnovije istraživanje agencije "House of win". Istraživanje je predstavljeno danas na Blic televiziji. Sprovedeno je od 26. maja do 8. juna na reprezentativnom...www.blic.rs
Istraživanje je pokazalo da 53,3 odsto ispitanika podržava aktuelni režim.
Super ako je tako. Onda raspiši izbore!!!
Ne piše gde su radili istraživanje, možda u Ćacilendu.
Jel došla policija? Jesu gađani raketama?Cuta me jos kod Sarovica razocarao pricom da se nije moglo vise na majskim protestima i da je blokada zgrade Vlade blokada drzave pa bi oni izveli policiju, a medju protestantima zene, deca i kerovi...
Jes' bas to tako ide, a Gazelu je znao da blokira i da laje u fazonu: Aj' da vidimo ko nam sta sme, sve mora stane. I autoput je blokirao kolima, ali ne sme zgrada Vlade, kad mu je to Sarovic predlozio.
Vidi se da mu je neko pritegao jajasca nedavno.
A i da nije, bas je spiner onaj najobicniji i covek koji ne priznaje greske. A ko ne priznaje greske, ne moze ni iz njih da uci.
Jes, kad masa stane ispred zgrade Vlade, odmah rakete se salju na njih.
![]()
Kakav raspad bez Izraelaca
Mene cudi da su juce fakulteti bas prozivali Izraelca a da se prica da od januara nije u timu.Kakav raspad bez Izraelaca![]()
Uh, dugo većeg retarda ne videh, a svašta sam video. Baš u svemu da si totalni retard, teška priča...
![]()
Spahović: Ako glasači pristaju na frižidere i šporete, onda vlast ima legitimitet, pitanje je moralne procene
Advokat Sead Spahović kaže za N1 da ne vidi ideološku razliku između studenata, opozicije i vlasti, i sve dok je tako, vlast će ostati. "Ako studenti traže da sn1info.rs
Advokat Sead Spahović kaže za N1 da ne vidi ideološku razliku između studenata, opozicije i vlasti, i sve dok je tako, vlast će ostati.
Ali razumem frustraciju i mržnju prema polno prenosivim bolestima koje se šire ćacilendom.
Нека кампања против ширења кондилома у ћациленду? (Std=sexual transmitted diseasse)