Šta je novo?

Izbori 2025

Istraživanje je pokazalo da 53,3 odsto ispitanika podržava aktuelni režim.

Super ako je tako. Onda raspiši izbore!!!

Ne piše gde su radili istraživanje, možda u Ćacilendu.

Istraživanje je pokazalo da 53,3 odsto ispitanika podržava aktuelni režim.

Super ako je tako. Onda raspiši izbore!!!

Ne piše gde su radili istraživanje, možda u Ćacilendu.
Ah da, duboko istrazivanje odradjeno od preduzetnicke agencije:

Koja je i pre 5 godina optuzena za lazne izvestaje:

Pa onda izjava da 3/4 mladica podrzava vojni rok:

Sigurno nije neka SNS satelit agencija, ne bi oni to nikad angazovali.

Ja se ne zezam kada pitam, tj cudim se, Zasto je dopusteno sa unisti SPS?

Razumem da su i na proslim izborima bili vec lose. ipak, zar nisu znali da ce padom sns pasti i oni jos i vise?!
Uz to, ne mogu da verujem da se i oni dodvoravaju delu glasaca radikala koji bi samo hapsili i tukli?

I da pri tome SPS nema dovoljno normalnih clanova da preglasa akturlni vrh?
za njih verujem da ima tu bistrih koji se secaju 5.oktobra i da nije dobro biti protiv volje naroda...

poznato je kako su preziveli pad Milosevica, a sad se prave ludi i sahranise se. Cak i da ne budu izbori pre 2027.ovo im je svima poslednje na vlasti, mnogi rizikuju dosta....ali ni Dacica nije zanimalo kad se od Milosevica odvojio, zar nema ti ljudi koji vole SPS i ne zele da se unisti?

Ima ali Dacic je ucenjen svojim kriminalnim altivnostima, pa izmedju stranke i svoje g..ice bira ovo drugo.
A clanstvo ko clanstvo se kod nas nikada nije mnogo pitalo. Verujem da mnogi imaju i neku vajdu od ove situacije, pa razmisljaju da ce preleteti kada za to dodje vreme jer nisu dovoljno visoko da bi se ugruvali kada sve ovo jednom padne.

Cuta me jos kod Sarovica razocarao pricom da se nije moglo vise na majskim protestima i da je blokada zgrade Vlade blokada drzave pa bi oni izveli policiju, a medju protestantima zene, deca i kerovi...

Jes' bas to tako ide, a Gazelu je znao da blokira i da laje u fazonu: Aj' da vidimo ko nam sta sme, sve mora stane. I autoput je blokirao kolima, ali ne sme zgrada Vlade, kad mu je to Sarovic predlozio.

Vidi se da mu je neko pritegao jajasca nedavno.

A i da nije, bas je spiner onaj najobicniji i covek koji ne priznaje greske. A ko ne priznaje greske, ne moze ni iz njih da uci.

Jes, kad masa stane ispred zgrade Vlade, odmah rakete se salju na njih.

🙄
Jel došla policija? Jesu gađani raketama?

To im je inatlijski odgovor na iste takve nalepnice na kojima piše FCK SNS.

Bukvalno na sve odgovaraju kontrom.

Kakav raspad bez Izraelaca 🤣
Mene cudi da su juce fakulteti bas prozivali Izraelca a da se prica da od januara nije u timu.
Mozda i jeste tu...
Ali ova parola im je delo klasicnog Ćacija, kaoni transparent u Nišu sa svastikom i mnoge druge monstruoznosti

ид**** неће да подржава никог ко није за ЕУ. Кога боли паја патак кога ћеш ти подржиш. Носи се у три петуније и ћути.
Битан си као Мики Алексић и Злобрица Веселиновић комбо

Uh, dugo većeg retarda ne videh, a svašta sam video. Baš u svemu da si totalni retard, teška priča...

Advokat Sead Spahović kaže za N1 da ne vidi ideološku razliku između studenata, opozicije i vlasti, i sve dok je tako, vlast će ostati.

Untitled design.png

Deluje da je namerno, ako nije, evo im dobronameran savet da menjaju goste.

Kako ja ne naletim na ovakve retarde nego sve normalni, racionalni ljudi oko mene bez nekih ekstremnih pogleda, na bilo koju stranu.

Ovaj je ekvivalent onim putinoseksualcima ispred dragstora u prosečnom srpskom selu, samo on bleji ispred nekog dragstora na Vračaru.

Pitanje je, zašto se na televiziju zovu blejači ispred dragstora i koga briga šta oni misle?

Ne znam, možda su i ovi stariji prolupali, onda nek zovu ljude između 25 i 40 godina, tu je procenat ovakvih bu**** baš minimalan.

Vrh