Šta je novo?

Izbori 2025

Srpski mentalitet in a nutshell:

Sve je izgubljeno, najbolje je ni ne pokušavati.

gun-to-head-nodding-nod-suicide.gif

Svi na X kazu da je Kosj.veci problem. Sns koalicija u glavnom ima oko 3.500 glasova matematika je brutalna, ako im je taj broj glasova toliki, onda treba 85%
U Zejcaru imajuni 2 opozicione liste, a i nesrealno je ocekivati da su u potpunosti porazeni, ali je razlika manja i ljudi su pokazali da korak ne mogu naprahiti vise, igde, ikada, a da ih cela Srb ne posmatra

Ako je taj Kosjeric toliko sigurno sns leglo, onda je metoda vlasti da se ide na izbore u belim rukavicama, cisto kao suza, osmeh na licu i popeglana kravata, a prljavi blokaderi i opozicionari da se snimaju kako prave haos.

Ali posto je obrnuto, jasno je kakvo je stanje. Ja ne znam, mi podatke nemamo, ali oni imaju. I ocigledno su se usrali do grla.

Svi ojavili da je onaj Lazar uhapsen u Zajecaru, on se covek javlja iz Kosjerica....onaj "vođa sa roleksom "

Oće li i ovaj put London i Brisel da čestitaju pobedu naprdnih 2 sata pre završetka glasanja?

Ili je to rezervisano samo za parlamentarne i predsedničke?

Poslednja izmena:
76.9% Kosjerić u 18h
54,53% Zajecar ali to je sa Vibera

Kosjeric ne znam hoce li stici i do 80, ali sam ja FRAPIRANA, znate li koji je ovo uspeh
Prvo izlaznost ogromna
Drugo, izaslo je za sad 6800, ako oduzmemo najcesce 3800, ostaje lep broj, ali se nadam se da se i podrska SNS smanjila od projekcija

Poslednja izmena:
Vrh