Šta je novo?

Izbori 2025

Ne znam šta su Francuzi otkrili, ali znam ko je zadužen da glupostima skrene pažnju sa toga i diskredituje to što je otkriveno.

1000038309.jpg

Mozda bi me vi ovde ubedili da je to sve receno spin i nesto sto nije istina....ali gledajući nelečenog kako izgleda dok trešte pištaljke i UA i "obavestava javnost" kao da je on tuzilac ili vec kako, naravno hvata se za sliku kao da je to najvaznije, i obajsnjava nama kako su neki njegovog sina napali.... e pa kolege, sad cu malo teze da verujem da oni nemaju veze sa putevima praška za pecivo. Još prva rečenica, " lagali za Jovanjicu"
On se ukakio kao grlica kad se za ovo hvata i nista mu ne verujem, opet je šizoje....

Nekima važnije da li je slika, slika, ko je rekao,nego ko je švercer kokaina.... Ajmo tuzioci, hapiste je, zašto predsednik radi vas posao, sramota je....
Ne verujem ovom ni malo, treba nam fokus na to da li su info prave i koliko su tačne, sve drugo je manje važno.
P.S. kukaviceeeeee raspiši izboreeee

Au kako je besan...."javite mi kad promene repertoar" vidi se da mu dupe pomeraju...

Neko mora i da radi, manite se DB sindikata i bavite se izborima u Kosjeriću i Zaječaru u nedelju.

503375529_10161977862779892_2441395970874897267_n.jpg
Само си ипак морао да наставиш са расправом вређајући тај бенд.
Не, треба да будемо политиканти амбасадорске цензус странке као ти :).

Jos i SPC da se oglasi...
Ово није САНУ, ово је само сенилно лапрдало Душан Теодоровић који позива своје колеге да потпишу његов апел. Да је неко други, бар са мало трунке части позвао, можда би одазив био већи. Одмах сам знао, јер нема нигде ставке која би истакла како председник урушава државност Републике Србије на Косову и Метохији. Тај, можда и највећи његов преступ, олињалом Теодоровићу не смета. Када је неко тако селективан у бројању недела председника, боље ни да се не јавља.

Како време више пролази, долазим до закључка да су студенти буквално један једини спас за опстанак ове земље. Просто се згрозим када помислим да је су пре њих окосницу отпора против овог режима чинили:

- Квазилиберали клијенти амбасада, индиректни сарадници режима, људи из идеолошког талога званог друга Србија;
- Квазиродољубни клијенти режима, људи који би се продали за најситније новце.

Điki ma isti nastup kao nelečeni, drnda se na novinare, čim mu nije po volji, gledala sam ga na N1...covece nece te niko, idi iz politike, ne davi vise
Njega i niko nece. Nego ga drzi Vucic da ga lazno predstavlja kao najvecu opasnost po rezim.
Dace Bog da se brzo rasformiraju i budu poslati na smetliste istorije.

Mladi, lepi i pametni:

"Ko ih plaća, ove studente što prave taj nered, što blokiraju puteve?", pitala je jedna žena koja se nalazila iza ograde.

Na to, studenti odgovaraju: "Niko nas ne plaća. Nas građani manje-više podržavaju tako što nam spremaju hranu".

Na to, ona odgovara: "Da, ja sam to gledala. To, Pionirski park, ovi studenti Miloš i ne znam ti... Ja njih podržavam. Oni koji blokiraju, ti dekani, ja bih to kao nekad kad je Tito. Koji nije za pravdu i ko mu radi iza leđa - Goli Otok".

Историја ће показати да је СФРЈ била већа опасност за опстанак нашег народа од Турака

Vrh