Evo vam samo još jedan dokaz da bi Điki bio samo novi nelečeni da se dokopa vlasti.
Само си ипак морао да наставиш са расправом вређајући тај бенд.Neko mora i da radi, manite se DB sindikata i bavite se izborima u Kosjeriću i Zaječaru u nedelju.
Přihlásit se k Facebooku
Přihlaste se k Facebooku, abyste mohli začít spojovat s přáteli, rodinou a lidmi, které znáte, a sdílet s nimi obsah.www.facebook.com
![]()
Ово није САНУ, ово је само сенилно лапрдало Душан Теодоровић који позива своје колеге да потпишу његов апел. Да је неко други, бар са мало трунке части позвао, можда би одазив био већи. Одмах сам знао, јер нема нигде ставке која би истакла како председник урушава државност Републике Србије на Косову и Метохији. Тај, можда и највећи његов преступ, олињалом Теодоровићу не смета. Када је неко тако селективан у бројању недела председника, боље ни да се не јавља.Jos i SPC da se oglasi...
Njega i niko nece. Nego ga drzi Vucic da ga lazno predstavlja kao najvecu opasnost po rezim.Điki ma isti nastup kao nelečeni, drnda se na novinare, čim mu nije po volji, gledala sam ga na N1...covece nece te niko, idi iz politike, ne davi vise
Mladi, lepi i pametni:
![]()
Kampanja od vrata do vrata i gvozdena vrata otvara: Studenti u misiji "buđenja zaboravljenih građana"
Studenti iz Zaječara svakog dana obilaze okolna sela, gde razgovaraju sa meštanima i motivišu ih da izađu na predstojeće lokalne izbore koji se održavaju u neden1info.rs
![]()
Studentkinja iz Kosjerića: Svako nas je lepo dočekao, imamo još nekoliko mesta da obiđemo
Nekoliko dana pre lokalnih izbora u Kosjeriću, studenti u ovom mestu večeras organizuju tribinu, a na kojoj e govoriti glumci Dragan Gagi Jovanović i Svetlana Cn1info.rs
"Ko ih plaća, ove studente što prave taj nered, što blokiraju puteve?", pitala je jedna žena koja se nalazila iza ograde.
Na to, studenti odgovaraju: "Niko nas ne plaća. Nas građani manje-više podržavaju tako što nam spremaju hranu".
Na to, ona odgovara: "Da, ja sam to gledala. To, Pionirski park, ovi studenti Miloš i ne znam ti... Ja njih podržavam. Oni koji blokiraju, ti dekani, ja bih to kao nekad kad je Tito. Koji nije za pravdu i ko mu radi iza leđa - Goli Otok".