Fakulteti se nalaza uglavnom na glavnim ulicama, a studenti su unutra. Da su hteli da oteraju studente ukidanjem struje, to bi do sada uradili, ali mislim da ipak gde mogu izbegavaju provociranje naroda, više idu na kuvanje žabe. Potpuno mračna zgrada fakulteta u glavnoj ulici bi previše bola oči. A mislim da ako su se do sada toliko organizovali, verovatno bi se zakrpili nekim agregatom.
Vezano za profesora u srednjoj školi, ani jesu u mnogo gorem položaju nego profesori fakulteta, uz to odgovaraju za maloletna lica. Ali tu se može napraviti kompromis (samo za njih) u vidu:
1) Izbacivanje SNS direktora i SNS upravnog odbora, proglašavanje stranački neutralnog direktora direktnim glasanjem, i nastavak nastave sa časovima 30 minuta. Pre toga ne počinjati nastavu.
2) Časovi do 30 minuta sve do raspisivanja izbora!
3) Operativni plenum spreman da reaguje ako krenu da hapse studente ili nešto slično.
Ako se nešto tako organizuje u osnovnoj, niži razredi osnovne ipak ne treba da skraćuju časove, zato što posle roditelji ne znaju kuda će sa malom decom.
Vezano za profesore i studente, mislim da ne mali deo njih bi mogao da krene u misiju u kojoj će živeti i raditi u malom mestu sa smeštajem i za nadnicu poljoprivrednika domaćina, brati i orezivati voće i ostale seoske poslove, a između toga prosvećivati narod. (moja ideja).
Pred izbore u junu 2024. ja sam bio spreman da napustim sve, i da se na par meseci preselim u Srbiju i nažuljam tabane u pešačkoj izbornoj kampanji oslobađanja Beograda. Ali, jedan deo opozicija je bila bez ZA kampanje, a onaj gori deo je čak bojkotovao izbore dajući zicer sekti izdajnika. Nisam jedini, ima nas čak i ovde na forumu nekoliko koji su sposobni i voljni da budu jaki terenski igrači. Ali sada je lopta na terenu Izdajnika, koji sada hoće idu na iscrpljivanje i razvodnjavanje.