Šta je novo?

Izbori 2025

U Priboju je ....malo napeto.

Jutros je procureo snimak incidenta sa MUP-ovih kamera na Ćaci društvenim mrežama čiji je urednik upravo inicijator sukoba..ali fali tri minuta i ne vidi se nož već samo početak sukoba koji je iniciran još dan pre.

Iako je zvanična vest da je član SNSa izvučen iz auta, jasno se vidi da je provocirao sukob, izašao iz auta i dobio batine. Tu je isečeno.

Dodatni skandal je što je čovek sa nožem muž majorke (el.se tako kaže?) policije u gradu i sva mašinerija je upregnuta da to zataška.

Istučeni je dan pre pred svedocima i zaštićen od strane policije pretio klanjem i batinjanjem, što je takođe zabeleženo sa više kamera. Policiji je traženo da ga procesuira ali se svi prave ludi. Čak je pozivao i na dvoboj poslanika iz opozicije.

Iako mašinerija radi punom parom, građani su besni jer je jedan od povoda sukoba bilo najgnusnije vređanje našeg ratnog heroja Vidomira Šalipura od strane SNS dezertera.

Pribojci se i dalje pitaju ko sve ima pristup državnim kamerama preskupo plaćenim našim parama.

Ćaci i dalje preti i vređa na svim mogućim profilima dok je Vladan Šalipur u pritvoru.
Hvala na redovnim izveštajima. Da nema tebe mislim da na forumu niko ne bi znao da se išta dešava u Priboju, a kamol da je takva frka.

Hvala na redovnim izveštajima. Da nema tebe mislim da na forumu niko ne bi znao da se išta dešava u Priboju, a kamol da je takva frka.
Žao mi je što nema više informacija iz malih mesta jer mislim da se svugde narod budi. Upravo te pobune u malim mestima gde je sve ušuškano pokazuju dokle je došlo....
Iako nema kritične mase, dovoljno je da izađe 30 ljudi da napumpa i da dođe do potpune panike i potezanja najrazličitijih ekstremnih poteza.
Tu si u sukobu sa prvim komšijom, drugom iz klupe, rođakom, bratom i nekako je teže napušiti čoveka koga ceo zivot znas od napušavanja ćacija u Pionirskom parku.
Treba širiti vesti iz provincije.

Novosadska šestorka ima moje saosećanje i solidarnost potpuno jednako kao i prvog dana.

Ovo podmetanje da ih ne smatramo ljudima... pa zato ih i niko ne voli. Klasičan poliičar, laže, spinuje i podmeće. Kaže - izopšteni iz ljudskog roda 🤣 Jeste, mene je Vučić napravio budalom pa ćeš sad on da mi objasni da me Vučić pravi kretenom, a ja sam glup i tek me je štrajk osvestio. Dok sa druge strane, oni nevini jadni... samo SNS propaganda ih je satrala da ih ljudi ne gotive, van toga su super.

Ti ljudi moraju na slobodu i to je to. Može nekom da se sviđa šta su uradili ili ne, ali postoji Ustav i zakoni i ne postoji osnov da oni budu u zatvoru.

Narod se odvojio od opozicionih političara i to ne valja... a to je zato što je glup, prihvatite da ste glupi kad vam kažemo da ste glupi pa da zajedno nastavimo dalje.

Hvala Brnabi za info, nadamo se da jednom u životu ne laže

1000036900.jpg

Jel ima negde izjava Merkelove da se pročita kada je pre zatvaranja čestitala pobedu Tomi Grobaru? Video, link, bilo šta?

Barometar besa su i do sada bile objave na X. Mislim da nema osobe sa nalogom koja nije zgrožena i ovim, ali i opravdanjem one devojke sto je kolima udarila drugu....
Sve pomislim da nema gore, ali vidim da ima.

Ovo je stvarno dno dna, prvo verov ce blokirati sudove, a drugo je i gore-relativizacija zlocina, ma bre pokusaja ubistva. Nista mi nije jasno, koliko im je to glasacko telo kad su ovako drčni i sve na Novi Sad... centar unistili, restrikcije, crvi u vodi, pala nadstresnica, intwrventna tuce kao stoku...Bukvalno kao da rade na strani studenata u blokadi, ma kako ust otvore zgade se ljudima.

Ovo drugo je takođe komentarisano dosta
Ja bih bila odusevljena
Prvo, njega se plase tj podrske koju ima,
Odmeren je i umeren
Nekako je dokazao da stoji iza studenata
Niko nije savrsen, svako ima neke mane, ali bi bilo lepo da na listi budu i ljudi koji imaju nesto da izgube i koji nece da zaprljaju svoj obraz.
Da budemo nacisto-sada niko normalan ne bi trebao da zeli na listu, njih ceka toliko problema i haosa...
Od ovoga mi je muka:

Ovo je ona sloboda i neutralnost o kojoj @Zuma priča. Ovima decu, ovima zemlju, ovima vodu, ovima vazduh...

Kao, moji prijatelji su jadnici, drže svoju ženu neslobodnom i ona je samo njima verna, moja, bre, žena spava svake nedelje sa drugim likom, slobodna žena, neutralna, ne bira samo moju stranu. Juče bila sa Žikom u našoj vikendici, ona se vratila, on ostao tamo, sutra ide sa Perom našim autom...

Ali dobro, svi je pomaze po glavi i kažu da je dobra mala, Đura joj je čak i platio piće jednom. Sloboda nema cenu.

Vrh