Nije, bice akademska listaAko sam dobro razumeo studenti neće praviti listu nego će podržati neku listu opozicionu?
Ovo je takav poklon Neandreju da ja nemam reči.
Napravio listu sa novim imenima bez bilo kakve sadašnje opozicije i likova iz iste, tražio da se sredi birački spisak, da ne može da glasa niko ko nema najmanje 5 godina boravka u Srbiji.
A i na forumuOvo je trenutak kada ce se razotkriti svi spavaci u opoziciji.
Napravio listu sa novim imenima bez bilo kakve sadašnje opozicije i likova iz iste, tražio da se sredi birački spisak, da ne može da glasa niko ko nema najmanje 5 godina boravka u Srbiji.
Makar za početak toliko.
Da ne pominjem nezavisnost RIK, GIK i drugih institucija uključenih u izborni proces.
Na kraju će opet ovo na ulicama da se rešava jer drugačije radikal neće predati vlast a i tu ima prednost jer ima sve poluge sile u svojim rukama. Kako legalne tako i nelegalne.
Ja nisam tako razumeo, ali u svakom slucaju, i ako bude tako, svi koji podrzavaju proteste ce glasati za tu listu.Ako sam dobro razumeo studenti neće praviti listu nego će podržati neku listu opozicionu?
Ovo je takav poklon Neandreju da ja nemam reči.
Ekipa sa fantomkama iz pionirskog parka koju na klipovima predstavljaju kao strah i trepet je, iskreno, smesna. 300 debila. Bili bi zgazeni. Mada, dobra je verovatnoca da bi neko nastradao.Jos jedna bitna stvar koju su ovi protesti razotkrili je i da, osim donekle policije, vucic raspolaze vrlo skromnom silom bAtInAsA i da je cela ta prica manje vise blef posto vlada mandic i njegovih sto medjeda, onaj blagi kecap i slicni zaista nisu neki huliganski bauk koji je u stanju da pruzi ozbiljan otpor resenom narodu.
Milo?Da li je neki diktator negde u svetu oboren sa vlasti izborima?![]()
Hmm...
Ovo je ispravan stav. I treba više ljudi tako da razmišlja. Mada mnogi u Srbiji ne mogu još da razmišljaju tako duboko i kompleksno.I opet cu da glasam za njih ako budem morao.Ko jednom zaokruzi Veselog Raduleta na listi taj blama vise nema.
![]()
Ja sam jednom davno bio glasao za Belo go.no, dok se deklarisao da je protiv SNSa. Ništa, evo živ sam, niko me nije dir'o zbog toga, niko me nije stavio na stub srama, nije me pojela depresija i krivica što me jedan folirant i hohštapler nasamario...