Šta je novo?

Izbori 2025

Ako sam dobro razumeo studenti neće praviti listu nego će podržati neku listu opozicionu?

Ovo je takav poklon Neandreju da ja nemam reči.

Prilozi

• 20250505_223005_edit_346042704619069.jpg
    20250505_223005_edit_346042704619069.jpg
    136,6 KB · Pregleda: 74
Jos jedna bitna stvar koju su ovi protesti razotkrili je i da, osim donekle policije, vucic raspolaze vrlo skromnom silom bAtInAsA i da je cela ta prica manje vise blef posto vlada mandic i njegovih sto medjeda, onaj blagi kecap i slicni zaista nisu neki huliganski bauk koji je u stanju da pruzi ozbiljan otpor resenom narodu.

@Whiplash

Pa dobro, a šta bi ti uradio?

Pitam ozbiljno, zanima me da čujem i tvoje mišljenje.
Napravio listu sa novim imenima bez bilo kakve sadašnje opozicije i likova iz iste, tražio da se sredi birački spisak, da ne može da glasa niko ko nema najmanje 5 godina boravka u Srbiji.

Makar za početak toliko.
Da ne pominjem nezavisnost RIK, GIK i drugih institucija uključenih u izborni proces.

Na kraju će opet ovo na ulicama da se rešava jer drugačije radikal neće predati vlast a i tu ima prednost jer ima sve poluge sile u svojim rukama. Kako legalne tako i nelegalne.

@Henry_Chinasky Odbacio ih je skroz od rekonstrukcije vlade na ovamo... pominjao ih je poslednji put zimus kao jedno od dva izlaza iz krize, po njegovom viđenju...

Edit. Aha pitaš za Vučevića... ne znam šta je on govorio al verovatno isto što i Nelečeni

Napravio listu sa novim imenima bez bilo kakve sadašnje opozicije i likova iz iste, tražio da se sredi birački spisak, da ne može da glasa niko ko nema najmanje 5 godina boravka u Srbiji.

Makar za početak toliko.
Da ne pominjem nezavisnost RIK, GIK i drugih institucija uključenih u izborni proces.

Na kraju će opet ovo na ulicama da se rešava jer drugačije radikal neće predati vlast a i tu ima prednost jer ima sve poluge sile u svojim rukama. Kako legalne tako i nelegalne.
668cf58de5252.jpeg

Ako sam dobro razumeo studenti neće praviti listu nego će podržati neku listu opozicionu?

Ovo je takav poklon Neandreju da ja nemam reči.
Ja nisam tako razumeo, ali u svakom slucaju, i ako bude tako, svi koji podrzavaju proteste ce glasati za tu listu.

Studentska objava me raduje. Pozitivno je sto se dokazalo da drugacije ne moze. 15. mart nije predstavljen kao dan nasilnog rusenja vlasti, ali, da se ne lazemo, mnogi su mislili da ce tako nesto da se desi. Prvi su to mislili vlastodrsci, zato su napravili cacilend kao bedem odbrane i spremili kriminalce, naoruzali ih i isplanirali i odbranu i napad. Kako se to nije desilo, jedini sledeci korak u tom pravcu bio bi otvoreni poziv na nasilno rusenje ustavnog poretka, sto nije u skladu sa stilom studentskih protesta i naislo bi na spremnu odbranu vlasti.
Mirni protesti su ignorisani i logicni zahtevi nisu ispunjeni.

Tako da, ovo nije samo najbolje resenje, ovo je jedino resenje.

Zanima me sta je sledeci korak, kada ovaj zahtev bude odbijen.

Jos jedna bitna stvar koju su ovi protesti razotkrili je i da, osim donekle policije, vucic raspolaze vrlo skromnom silom bAtInAsA i da je cela ta prica manje vise blef posto vlada mandic i njegovih sto medjeda, onaj blagi kecap i slicni zaista nisu neki huliganski bauk koji je u stanju da pruzi ozbiljan otpor resenom narodu.
Ekipa sa fantomkama iz pionirskog parka koju na klipovima predstavljaju kao strah i trepet je, iskreno, smesna. 300 debila. Bili bi zgazeni. Mada, dobra je verovatnoca da bi neko nastradao.

Мене интересује шта у овом сценарију студентске листе са професорским кадром бива са "опозицијом"? :ROFLMAO:

Студенти потенцијално имају фантастичну прилику да једним ударцем неутралишу све антидржавничке и антинародне политичке организације у Србији. Али мислим да се то ипак неће десити.

Но, могуће је да је Жвалави овог тренутка већ развлашћен после оне надреалне, криминалне епопеје у САД и да је ово фантастичан тренутак за овај захтев. Видећемо кроз пар дана.

Opozicija nije zasluzila ni pice u kafani da im neko plati, a ne da vlada drzavom, izmedju DOS 2.0 i umivenog Seselja>Vucica>Sarovica, studentski pokret bi bio ne samo nada, nego i spas.

Kakvi beskicmeni, nesposobni oblici. Gasi ih kao prekidac upropasceni Ceda Jovanovic i Sarovic po 3h bez prestanka.

I opet cu da glasam za njih ako budem morao. :ROFLMAO: Ko jednom zaokruzi Veselog Raduleta na listi taj blama vise nema. :ROFLMAO:

Ако студенти заиста стану уз неку новоформирану академску листу ми ћемо истог дана имати савршено јасну слику о сваком друштвено-политичком актеру у Србији.

Већ то је један огроман помак, колико год мислио да избори нису решење.

Da je recimo sada januar mesec, siguran sam da bi oberučke prihvatio izbore. Mislim da ih je čak i nudio.

Sada, uz pretpostavku da ima podršku partnera (i zapadnih i istočnih), i s obzirom da je formirao novu vladu, ta opcija nije na stolu.

Desio se fijasko oko njegovog odlaska u USA. Par dana ranije, mu je predočeno da ne odlazi u Rusiju na Dan Pobede.

Kako je iscrpeo jednu opciju, odlazi u Moskvu da traži podršku od druge strane.

Biće zanimljivo.

I opet cu da glasam za njih ako budem morao. :ROFLMAO: Ko jednom zaokruzi Veselog Raduleta na listi taj blama vise nema. :ROFLMAO:
Ovo je ispravan stav. I treba više ljudi tako da razmišlja. Mada mnogi u Srbiji ne mogu još da razmišljaju tako duboko i kompleksno.

Ja sam jednom davno bio glasao za Belo go.no, dok se deklarisao da je protiv SNSa. Ništa, evo živ sam, niko me nije dir'o zbog toga, niko me nije stavio na stub srama, nije me pojela depresija i krivica što me jedan folirant i hohštapler nasamario...

Moraju Srbi da nauče da prihvate to da im neće otpasti klikeri ako su nekad glasali za pogrešnog i da treba izaći na sve izbore. Te da ako su svi isti ili slični, onda ih treba menjati, da se ne ubuđaju kao ovi što vladaju duže od Slobe.

Inače nikad nisam glasao za SNS i O.G. kradikale, i kad ne bih imao za koga, glasao bih protiv njih.

Ja sam jednom davno bio glasao za Belo go.no, dok se deklarisao da je protiv SNSa. Ništa, evo živ sam, niko me nije dir'o zbog toga, niko me nije stavio na stub srama, nije me pojela depresija i krivica što me jedan folirant i hohštapler nasamario...

Voleo bih da ovo pojasniš. Čoveka poznajem lično. Ne razumem u čemu je nekog isfolirao i nasamario i kako to misliš dok se deklarisao protiv SNS?

Vrh